she took my heart and she took my money, must have slipped me a sleepingpill.

Kategori: Weekend Wars.


det blev onsdag i kista och jag hade tyskinspirerad frisyr för att undkomma den gassande värmen.


efter spring runt drottninggatan som resulterade i två par högklackade raringar på h&m-rean för det mycket överkomliga priset av etthundra riksdaler sprang vi vidare mot systemet och beyond retro där vi provade hattar i en halv evighet.


steffi hittade sin stil direkt. Svassade omkring i handskar och finhatt i butiken tills det blev pinsamt, haha.

vidare tog vi oss till sergels torg ungefär och drack breezers i sommarvärmen.

Sen mötte vi upp med Daniel som tog oss med buss till Mosebacke. Där hängde vi en stund tills vi insåg att ingen hade köpt engångsgrill och det enda vi hade var en box chilenskt (!!) vin och kalla korvar.


så vi vandrade tillbaks till Josefinas, där vi trixade in de under nitton (två pers) och mötte dryga bartenders, rosévin och 54-kronorscider. Det var myyys.

Vi vandrade vidare från josefinas och tänkte ta oss in i stan för att dansa. Men så gick vi på kungsgatan och såg skylten Kareoke på karlssons o c:o, gick in på det folktomma stället och sjöng Living La Vida Loca samt dansade till Michael Jackson-medleys. Esteban blev erbjuden jobb och asiatbögparet bjöd oss på efterfest som vi vänligt men bestämt avböjde till.


När karlssons stängde gick vi några meter vidare till Chaplins. D utryckte sarkastiskt att vi hade gått från josefinas och hit med orden "vi gick från en drink på 120 till ett ligg för 10" men vi hade kul ändå, dansade till latinomusik, pratade om svennebananerna som invaderade stället och skrattade.

Till sist, efter att folk utanför seven eleven pekat på oss och sagt "hey, la vida loca!", sett Gaybloggaren Amir dra en vägkon mitt i vägen med sina fjortisvänner utanför centralen och väntat trettiofem minuter på nattbussen var vi på väg hem. Tjejerna somnade på bussen och hade jag inte varit så paranoid som jag är efter att någon ska sno min väska så hade vi missat vår hållplats. Men till sist var vi hemma i ettan i kista och somnade sött alla tre.

Kommentarer

  • ida säger:

    oh, ser härligt ut. du var sjukt kool i den där hatten måste sägas! :)

    2009-07-11 | 11:43:21

Kommentera inlägget här: