ghosts that we knew;

Kategori:

har flyttat i veckan och inte hunnit göra min lilla veckosummering, så här kommer den;
började med throwback thursday i vanlig ordning. detta är min mammas mormor. jag växte upp med henne, hon dog inte förräns jag var kanske femton. Hon hade ett helt galet liv. Här badar hon i sin och sin tyska sambos privata pool i chile på slutet av 60-talet. Så. himla. cool.
under torsdagen firade jag att min galna jobbvecka var över. Det betyder ketz + vin + gilmore girls.
på fredagsmorgonen fick jag frukost serverad! någon slags chokladgrötskaka man micrar. med kokos och yoghurt och bananer. smarrigt!!
och som om inte veckan varit nog stressig, fixade vi ihop en liten dekadent bjudning med dirty whisky sours, ostar, champagne, massa män (och våra bästa tjejer) och frank sinatra. Jag hade så himla himla kul. Jag menar när en fredag avslutas med att rosanna dansar till Im a slave for you och jag sjunger hela ignition-rappen med r kelly... då har något gått rätt.

på lördagen gifte sig två av mina favoritmänniskor! så himla fina. linneas klänning var hyrd från elsa billgrens klänningsuthyrning. buketten var perfektion. sjukt vacker sommardag!!
och på söndagen var det liksom inget annat att göra än att gå på ännu en fest. keturahs avskedsfest. alla sjöng. så himla vackert. vi avrundade hela kvällen med att sjunga Heartbreaker med Mariah Carey. jag hade keps och kedjor och rappade jay-z's del. kan ha varit något av det roligaste jag gjort någonsin. yeah!!
i måndags var vi glassiga i senilsnören.
och som i ett vips flyttade jag! papegojtapeten välkomnade mig tillbaks till tångvägen.
på tisdagen efter jobb hjälpte ketz mig att packa ner mitt liv i svarta säckar i en bil flyttar igen imorgon det saknas bostäder i stockhooolm. för att citera markus krunegård. nej men vi packade ner två sista kartonger och sedan tog vi all mat som fanns i kylskåpet, lade det i en humanapåse och kallade det "a hobos delight" för att det såg så skruttigt ut. promenerade ner till örnsbergsklipporna och såg ut över oändligheten.
och i onsdags flyttstädade jag hela dagen. fick tvätta fönster för typ första gången någonsin. och fick säga adjö till sparbanksvägen. min första egna lägenhet. så mycket kärlek som kan packeteras in i fyra månader av ens liv.
igår var det throwback thursday igen så jag visade upp mina föräldrar anno 1982..
och så avrundade vi veckodagarna med grill + vin hos ellen och andreas!! himla mysigt.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: