somewhere only we know;

Kategori:

förra fredagen vaknade jag upp med extremt ont i högra handleden. fick bandagera och hoppas på att det gick över under dagen. städade hela lägenheten, lagade mat och belönade mig själv med en whisky sour. himla fint.
och sen gick vi ut i natten, jag la ett strassarmband runt handleden och sen hade vi så himla kul. åh.
vilket gjorde att jag fick mersmak både på whisky sours och på att ha riktigt roligt, så jag bjöd över tre favoriter och så hade vi så himla kul att alla glömde att åka hem i tid. win.
tror det var en tisdag som jag bara kände att nej, behöver lite mer helg. gjorde banana pamcakes och hade sovmorgon. åh så mysigt.
throwbackade ända till april 1979 och när mormor tog sina kids och vinkade adjö till hemlandet. tänk om dom inte hade gjort det. då hade jag aldrig funnits.
och igår alltså, haha! var och såg våra kompisars band i en liten liten källare under en resturang i hornstull, och detta var förbandet. typ finsk viking-line dansband. men det lät lite som Laakso samtidigt, så jag var ju mäkta impad ändå. markus krunegård är ju liksom <3<3<3<3<3<3
 
och idag var jag ledig så jag åkte på äventyr med tram number seven to heaven. läste bok ute på djurgården och åt en fantastisk sötebrödsbulle. somnade som en stock i soffan vid åtta. vaknade upp helt förvirrad en timme senare. tack för det.

may the bridges we burn only light our way;

Kategori:

okejokejokej. så detta är vad jag har haft för mig de senaste två veckorna;
en veckodag hade jag sovmorgon och blickade upp mot tyllkjolshimlen
men sen åkte jag till malmö! fick titta på gamla foton hos mormor. det här är hon, längst till vänster, utklädd till pojke. dör på hur söt hon var.
och på hennes bröllopsdag 1960. vackraste.
och så mormor i nutid på möllevångstorget. med steffos.
på fredagskvällen fick jag hänga med Mirabelle, nyaste tillskottet i malmögänget. hon var charmigast i världen och vi bondade fort.
i lördags var vi i köpenhamn och strosade omkring.
och stannade till på ett litet ställe som hade gourmetpizza. sååå gott. dog.
i måndags hade vi hejdålunch på DiPenco, favorititalienaren. jag är längst i släkten. inga konstigheter här.
i tisdags var min första hela dag hemma och efter min tolvtimmars-jobbdag så åkte jag till högdalen och min darling bea som väntade med gryta och italienskt rödvin. <3 kärlek till henne.
onsdags var lediga dagen så då firade jag med att tvätta. living the crazy life indeed.
och igår provade jag chokladpålägget jag köpte i dannmark! piggar upp vilken tråkig torsdag somhelst.

vi har inte tid, med sånt här;

Kategori:

en liten vecka i instaformat;
åh vad jag peppade efter min brors ankomst. men tji fick vi. ungen fick lunginflammation och fick ställa in både helgen och biljetten. tar igen det i vinter och firade med en throwbackthursday på min bebistoffe.
fick rycket och gjorde elsas kardemumma + citronkaka en kväll.
såhär blev den! god, saftig, men lite för citronig för min smak. men testa!
i onsdags hade vi carmenkväll men innan det hängde vi med lite fler folks på ett nyrenoverat ställe vid nytorget. bra initiativ. hänger alldeles för lite på söder egentligen.
och i fredags hade jag heldag i tjänsten med johanna! så himla mysigt. hon hade köpt croissanter så jag bidrog med kaffe till. så åkte vi ända till södertälje! <3 gillar denna tjejen mycket, hon är så himla bra!
 
och det var det!