i was raised to beliving i was somehow unique;

Kategori:

veckan som gick genom instagram;
i måndags jobbade jag till fem, sen gick jag loss på ett antal butiker för att peppa upp min lägenhet lite. köpte en dammsugare, girlanger och muggar. Ni vet, sånt där livsnödvändigt. hela livet är ett disco.
kickstartade onsdagen med en hallonsmoothie.
på throwback thursday visade jag upp mina forntida sångkunskaper.
sen kom steffi till stan! hon tog tåget upp sent på torsdagen och på fredagen gjorde vi stan och lite till.
hon är för övrigt den snyggaste jag vet. som kusin är jag dock ganska partisk. men kolla liksom. ni förstår väl varför alla killar sprang efter henne under våra tonår?
och på fredagen hade jag lite fint folk över på chokladbollar och ost. Ketz gjorde en helt makalöst god chilichokladkaka med tequilagrädde. och så stod vi i köket och drog olämpliga skämt. fint!
i lördags tog jag henne till midsommarkransen för lite vintagespatsering, lite fika på hedvigs och lite sightseeing av vackra hus. Hon var svårimponerad.
men på kvällen åt vi middag på vapiano med bubbel till. Så himla värt. Lyckan sitter i deras carbonara med prosecco till. Och att hänga med limpan och hanna såklart.
och här är två trötta kusiner en sol söndag. Vi var på rosendahls, östermalm, kungsträdgården och lite till. Avslutade trippen med en fika högst upp på NK.
fin vecka!

it was easy coming back into you once I figured it out, you were right here all along.

Kategori:

Hur har din dag varit?
Lång. Packade surprise bags på lagret från 10-18, drack två kaffe och fick ett häftstift rakt igenom tummen. Men har världens finaste kollegor så timmarna rann ändå iväg. Ikväll har jag lagat mat, druckit thé och sett senaste New Girl.
Dör lite på Nick just nu, kära killar kan vara det finaste att titta på någonsin.
Plus att han påminner lite om en kille jag kände en gång som såg på mig sådär också :)

Vilket är ditt största beroende?
Socker och Internet.

Vad gör du när ingen annan ser?

Sjunger högt, dansar och gör gangsta-moves denna veckan.


Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?

Att tvätta kläder tycker jag är roligt. Och att handla billig mat. Känns lika pirrigt som när man fyndar kläder.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Vadsomhelst utom deppression tack tack. Något som inte skulle vara betyngande till mina närmaste.


Vad beställer du på krogen?
Fatöl. om jag inte är pank beställer jag en whiskypinne eller rödvin.

Vilken är din största skräck?
säger som first aid kit; that my fake laugh would suddenly sound sincere.


Hur gör man för att ragga på dig?
Man säger något sjukt kul, kramar om mig impulsivt trots att jag är bitchig och håller den där ögonkontakten som jag inte riktigt kan hantera. Och säger Exakt vad man vill. Veliga killar går fetbort.

Vad har du funderat över på sistone?
Hur det ska gå med allt egentligen. Jobb, praktik, lägenhet, livet liksom. Men jag vet egentligen att livet inte riktigt hänger på det där. Livet hänger i allt det andra. Som vimplar på väggarna, att keturah snor med sig ballonger från min gamla lägenhet när jag flyttar och att man sitter i en bil med sin bästa vän och åker på roadtrips i flera timmar och äter hamburgare och pratar om dumma gamla minnen. Det är där det sitter, vetni.


Vad var det konstigaste som hände i helgen?
HAHHAHA. Någon sa "jag vill ha Pamela!" i det konstigaste sammanhanget.

När skäms du?
Om man moonwalkar på betald arbetstid framför kollegor och kunder på regelbunden basis har man inte så mycket skam i kroppen längre.


Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
Åhåhåhåja. Känns som ett annat liv men när vi var i Göteborg och hängde i lägenheten och jag fick fina sms och pratade i telefon i trapphuset. Sen gick vi på en jättebrunch med 40 andra kompisar och skrattade åt internskämt så vi fick ont i magen. Och sen gick jag genom ett snöfall till järntorget med miljoner fjärilar i magen och blev bjuden på öl som jag drack, långsamt.

På kvällen hälsade vi på emelie och gustav och åt våfflor. Kommer nog aldrig glömma den där dagen.

Vem är den mest kända människa du talat med?
Håkan Hellström? Jens Lekman? Kissie? Sandra Beijer? Blossom Taintom? Hur mäter man kändisskap.

Jag och Håkan H, 2008. Liten popkid liksom.

Vilket uttryck använder du lite för ofta?

Typ, Tydligen, jajja, asså. Si po på spanska. betyder typ "ja såklart". bäst.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
"När jag tänker på dig så tänker jag på dig med rött läppstift. Alltså inte så att jag tänker på dig, men alltså."


Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att jag tappar kanel på köksgolvet (hänt två gånger på en vecka. TVÅ! jag är inte normal)

Vad gör du när du är ledsen?

Skriver och lyssnar på musik.


Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
kort vippig klänning.


Har du någon gång slagit någon?
Med Steffi har jag slåtts massvis, Toffe också. Men det gör ju syskon. Andra har jag mest krossat med ord, vetni.

Vad ser du fram emot just nu?

Steffi kommer hit imorgon kväll! En magnifik helg. Om en vecka ganska exakt åker vi till Göteborg. Det kan bara bli fantasiskt.

bebis.<3

för de är bäst försök att överträffa det jao;

Kategori: Hjärtekross.

Och jag minns när jag mådde kasst
ni sa vi kan dra ditt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats
24/7 Baby saudade som en brasse sagt
Och jag visste jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och de har min rygg
Oh shit vad jag älskar er
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde
 
(en kärlekshyllning till er, jag älskar er så himla mycket. Ni känner mig, vet hur jag funkar. Armar som känns hemma och skratt som alltid är ifrån innersta delen av maggropen. toppar och dalar åhja. Vi har varit med om lyckorus och känsloförfall. Ni får mig att må så himla bra. Oh shit vad jag älskar er. )

once i figured out; you where right here all along.

Kategori: Weekend Wars.

och så kör vi ännu en vecka i instagramformat!
en tisdag med min bästa frukost; lakritsthé, äppeljuice, mammas musli och riskaka med mjukost. och så Conan på datorn till det. I sängen. BÄST.
under #throwbackthursday bjöd jag på en bild när jag och steffi lekte att vi gick i sömnen. Ja, jag har alltid haft kortkorta klänningar på mig. Gillar för övrigt min lugg. dags för en comeback?
på torsdagen fick jag även lite kärlek från chefen som gav alla anställda rosor och ballong. De fick följa med mig ut när jag tog en öl med Josefin och alexandra på Southside. Himla trevligt.
 
i fredags bjöd jag över min favoritaussie på frukost och hon pälsade på sig ordentligt för att ta sig hit. Gulle!
sen åkte jag nästan sex timmar söderut i en bil för att hamna hos världens bästa människor. SOM JAG SAKNAT DEM. kramade om dem i absurdum och de bjöd på tonfiskröra med pasta och rödvin. <3<3<3
på lördagen fick jag sova ut för första gången på evigheter, och hela dagen gick vi på sparlåga med streamade serier, varm choklad med hundratals marshmellows och vakttornstudie.
och på kvällen bjöd vi över linnea&philip samt jonte. Och eftersom vi hade en så vuxen middagsbjudning avslutade vi med ölspelet i köket. Även om helgen mest bestod av bilåkande i 12 timmar så var det värt hundra gånger om. Mina älskade vänner. Blir helt varm i hela kroppen när jag tänker på dem.

i see truesome in your eyes;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.

 
keturah tipsade mig om att JT hade släppt nytt, och eftersom jag dessutom just nu är i totalt r&b-mode när det gäller musik, så var det mitt i prick tipsat. ÄLSKAR DET. Tänker mig att han sjunger om sin Jessica Biel, så himla fint.

it's the freaking weekend baby im about to have me some fun;

Kategori:

sist jag var i Karlshamn såg det ut såhär. Bröllop, fest och dans med alla kompisarna. det var 8 månader sedan ganska exakt. Hjälpe mig. Har inte träffat brudarna på ett halvår. Så med pepp i hjärtat, questionable vätskor i min sportflaska (as is tradition) och en vän med en bil drar jag ner igen. Vänta in mig babes, jag kommer, jag kommer jag kommer, jag är nästan där!!

i threw your shit into a bag and pushed it down the stairs;

Kategori:

min vecka genom instagram;
måndag och ungmölägenhet. hade bott 3 dagar här och inte hunnit gå till en enda affär. på kvällen var det jag och lidl-ljusen.
men på tisdagen hade jag och keturah kvalitetstid så vi begav oss till IKEA och gick vilse i de långa gångarna. ketz provsov mina kuddar.
på torsdag lunchade jag med Linnea på MOOD-gallerian. Vi satt under artificiell körsbärsblom och pratade om livets alla små saker. Himla, himla fint. Blir alltid så glad av att träffa Linnea. underbar människa!
 
och på kvällen, efter jobb, tjänst och städning (jag vet inte hur jag orkar ibland. kanske för att mitt stockholmsliv är så himla himla kul) kom bea över på ost och vin och uppdateringar. också väldigt värt. Vi satt på mitt golv och pratade om argentinare, folk som beter sig på ett visst sätt för det är fördelaktigt och om knästrumpor.
och fredagen var en fantastisk dag för då var jag både ledig (!!) och mamma kom till mig! jag firade in hennes ankomst med storfrukost. <3
på lördagen gick vi runt i vintagebutiker runt om i stan och lunchade på primo ciao ciao. Helt fantastiska pizzor. och mamma pratade såklart med alla i personalen. och alla på tunnelbanan. världens mest sociala mamma liksom. hon tog även med mig jordglob som rymde halva resväskan och mitt bästa lilla bord! <3

och här är jag, i mitt lilla kök, mest av allt glad för att jag hade riktig ost!! har inte förmått mig den lyxen på ett halvår. men när mamma betalar maten, så.
 
det var det! finfin vecka. Idag började veckan hårt, med ångestjobb och att tappa kanel på köksgolvet för andra gången på en vecka. Men när man får skratta med sanne i telefon åt två år gamla skämt och nya bekantskaper och när man får vara vuxen och äta tre riskakor till middag känns allt ändå väldigt fint.

sen kan vi låtsas som att inget hänt;

Kategori:

ännu en vecka i instagramlinsen;
måndagen var jag ledig, så jag hängde med Keturah och gick en vintagerunda genom stan. visade upp old touch och beyond retros, plus diverse småaffärer. Finfint. Sen mötte vi upp Adrien och delade på en stor termos kaffe på string. efter det köpte vi sallad och åkte till aspudden för att hänga och laga mat. Jag briljerade genom att introducera de engelsktalande för grillade bananer med choklad, i äkta läger-stil. Det blev en hit. Någonstans vid midnatt tog jag och keturah oss hem till telefonplan. 

på torsdag var det #throwback thursday vilket betyder att man ska lägga upp gamla bilder. Här är jag, nefelimungen på tre år och Steffi på husvagnssemester i danmark.
på torsdagen tyckte även jag och nina att det var en bra idé att träffas under förmiddagen innan vi båda skulle börja jobba. Så vi hann med tjänst, frukost och vintageshopping innan 14.00. väldigt skillat.
och på fredagen tog jag mig ledigt för att flytta ut från tångvägen 6´s trygga armar. roomies möhippeballonger satt fortfarande kvar, så det var lite bisarrt att flytta ut mitt under vad som såg ut som ett kalas. Men det gick fint att flytta, eftersom jag har fantastiska kompisar som tar sig tid och kraft att hjälpa mig.
spenderade helgen i solnahallen med 1.700 andra kompisar. Lyssnade på bibliska tal och kände mig lycklig ända in i benen. Detta är det finaste jag har, vetni. <3