i samma låga skor och leendet du log;

Kategori: Weekend Wars.

Ja, jag har inte skrvit här på en vecka. Jag har inte orkat. Dels är jag kär i min iphone, dels är den här datorn så gammal nu att fläkten överröstar spotify och sedan har skolan kickat mitt ass i vanlig ordning. Om ni vill ha bättre pli på mig så föreslår jag att ni kollar här eller följer mig på instagram där jag heter pamse. Det heter jag förresten på wordfeud också, om nån vill spela. Mina vänner har redan hunnit tröttna men jag älskar ju alfapet. Okej, nog ordbajs. Nu när jag har haft ett liv, typ, så har jag gjort det här;

kom fram till ett lönefredagstockholm, utsvulten och urtorkad. Lämnade min väska hos nina som är typ världens bästa säljare någonsin. Så om ni vill handla i stockholm, gå till shestore och låt henne sälja på er allt de har.
image description
träffat Maja!! helt spontant på gröna lund när jag var dödstrött och bara ville hem men maja var ändå bäst.
maggio hann spela 3 låtar innan jag tröttnade, tog en spårvagn tillbaks till plattan, blev verbalt antastad av två äckelturkar, hängde på stationen med min ipod och sedan kom melissa och räddade min kväll med rödvin på carmen. Senare fick vi sällskap av två eminenta blondiner.
jag gick på vild klänningjakt strax efter att denna bilden tagits, på bagel street café. Jennie är bäst på att fixa goda bagels. och melissa är ju, som ni vet, allmänt bäst helatiden.

Efter det gjorde jag mig i ordning och spatserade till Slussen för att vänta in bästa Jonas som också skulle på bröllopet och har bättre lokalsinne i gamla stan än mig.
inne väntade tre nervösa best men.
efter vigseln, bubbel och prat med adrien var det dags för middag! jag var lyckligt lottad för jag var omringad av snygga killkompisar. Den Eminente Tim och Drygokristian satt mitt emot. :)

Sedan blev hela livet ett disco.
och vi gick till våningen en trappa ner och drack kaffe med avec. Jag blev kungligt uppassad med både kaffe och tårta.
sedan fick vi specialgjorda tändare för att kunna vara med på bröllopsvalsspektaklet. Efter det drack jag en Hallonpuss och sedan åkte jag och min kavaljer hem för kvällen för att läsa amelia i melissas soffa. När de åkte hem satt jag och melissen uppe till 6 på morgonen för att prata om livet och allt och ingenting. Helt fantastisk dag.

söndagens outfit dårå. bara för att jag kände mig så himla tjusig i min nya röda zaraklänning, min älskade skinnjacka och mina nya creepers!
på söndagsförmiddagen mötte jag upp Jonas och Magnus för frukost på String. sedan mötte kristian upp och vi satte oss i nytorgsparken.
jonas envisades med att ta kort från fula vinklar så här är min hämd.
och när killarna skulle vidare för mat och micro och hemgång så var bea på medis och väntade på mig! så jag tog henne under armen och spatserade till bakverket, med de godaste nybakta kakorna och snyggaste bagarna.

sedan mötte vi upp med kristian igen, leon filippa och micke och gick till café mineur för resans sista fika. Tänk va, bakverket, string och mineur på samma dag. Mina tre favoritfik. och med massa favoritmänniskor. Trots den katastrofalt dåliga fredagen saknar jag stockholm och karusellvägen mer än någonsin nu.

Let those locks fall to the ground, or let them stay there;

Kategori: Dress up in you.

igår gjorde jag en grej...
Jag kapade nämligen håret! eller, frisören min Ferda gjorde det. Först kände jag mig som Taylor Hanson i typ ett dygn,
Men sedan satte jag på mig min flannellskjorta, köpte rött läppstift och helt fantastiska Creepers på h&m (som ni ska få se senare!!!) och nu känner jag bara mig sådär lagom 90-talschic istället.

Men det tar tid att vänja sig från att gå till 3-kilotung page till uppklippt hår ändå.

Under more stars then there are prostitutes in thailand;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Innan jag föll huvudstupa för magnetic fields älskade jag The Shins. Jag skrev en 50-sidig novell på engelska med deras låttexter som kapitelrubriker. Älskade Garden State mest för att de spelade shins konstant. Lyssnade uteslutande bara på dem en hel höst. Och igår informerar Bästeban mig om att de gjort en cover på en magentic fields-låt. Och jag faller huvudstupa två gånger om, igen.

one night to be confused, one night to speed up truth;

Kategori: Weekend Wars.


Att vara sjutton år i någon annans stad, att stanna uppe och se på anime hela nätterna, att sova i andra lägenheter, att åka över till ett annat land bara för dagen, att inte veta när helgen tar slut och inte bry sig. Att posea 25 pers framför bioskärmen och be någon fotografera. Att frysa arslet av sig för man har bara med sig en tunn randig kofta och på kvällarna är det iskallt. För fem år sedan var denna låten soundtracket till min höst, hösten som startade allt, och fem år senare får jag fortfarande gåshud av den.

fill yourself with quarters;

Kategori: Weekend Wars.

Helgen i 4 bilder;

Började min lediga fredag med frukostbuffé på lilla kafferosteriet med mamma i höstsolen.


och efter en dag med solskensfika med esteban, secondhandshopping och sega bussar hem så avslutade jag min lugna fredag med en öl.


på lördagen jobbade jag hela dagen men vad gjorde det när den avslutades med chilensk afton med min tillika chilenska släkt. fint.


och idag fick jag ett samtal om ett mycket mystiskt blombud som gav mig en stor bukett vita neljikor! Avsändaren var ingen mindre än Bea min bea, vi firar ett år som kompisar idag. ett år sedan kvällen på Parken i göteborg som blev starten för ett fullständigt galet, fantastiskt, omtumlande år. <3

ja jag vet att hon är söt men håll tillbaka;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


klicka på bilden för kvällens pepp-låt sponsored by Macos,

och ikväll önskar jag mig göteborgskaoz, men istället blir det chilensk afton med tjocka släkten över gatan. Inte fy skam det heller!

Yo estaba en la disco bailando, sonando, imaginandote aqui;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.

Tillägnar fredagspepp-låten till klubb s, kines-bea och klädaffären i spanien med samma namn som låten där vi shoppade nonstop. Sen är ju min eviga crush Pharell med i videon och sjunger på spanska. Det blir liksom inte mycket bättre än så.

se mig så som du såg mig första gången;

Kategori: Saker man ser.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet) Att jag aldrig gett upp mediedrömmen. Även fast det kostat mig sjukt mycket egentligen. Att jag vunnit flera säljtävlingar på glitter. Att jag blev anställd på trianglen på momangen och att jag vågade säga upp mig efter tre veckor för att jag inte mådde bra av det. Att en kille från SonyEricsson var lyrisk över mitt projektarbete om bloggar.

Vad ångrar du i livet (om något)?
Allt jag inte gjorde. Årets viktigaste läxa; Confindence Cohen. Måste bara lära mig följa den själv och inte bara ge det som råd till mina killkompisar.

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
haha, när Bea spred att jag hade hånglat med en dvärg, på skoj. (sanningen; en kille typ lika lång som jag kom fram till mig på kb och pussade mig på kinden och gick iväg)

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Korta klänningar med korta tjocktröjor över, dr.martens och mycket skjortor tror jag.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Tärnklänningen som Melissa sydde upp till mig tror jag, jag köper aldrig dyra kläder annars.


Har du någon oanad talang?

Jag kan extremt många låtar utantill. Sen är jag väldigt bra på att få folk att skratta.

Vad gjorde du i helgen? topp tre var i varje fall; adjödrink till Limpan, Svettdansa till spice girls och hotshots/disneysöndag med Kimmy, bästeban och Dimmothy.

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
plugga, köpa nytt anteckningsblock, boka biljetter till stockholm, ringa comviq och byta nummer och ringa CSN.

Vad har du på dig just nu?
Mörkgrå tröja.

Senaste låt du lyssnade på?
Denna.

Bästa skönhetsknep?

Hårnålar i massor och  en hårsnodd runt handleden.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
alltså. Ni vet ju alla vilken sjukdom jag förmodligen lider av. Men när det gäller kläder? Vita Tischor, ljusblå skjortor, vans, snortajta jeans och lugg ner till mungipan. Jag önskar jag inte vore så stereotypiskt dragen till indiekillar but hey whattayagonnado. Jag försöker bota mig själv nu när jag insett att alla jag träffat so far är douches.


Och fulast?
Killar i helvitt och spetsiga skor.

Vem saknar du?
Speciellt idag, Linnéa. och Melissa. och Limpan. Och så farmor, alltid.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att jag bodde i stockholm med detsamma och att alla jag älskar skulle följa efter.

Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Min mamma, Elsa Billgren och ohhboy. på helt olika sätt.

Bästa filmen nånsin?
Playing by heart, romeo + juliet och lilla sjöjungfrun.

Bästa boken nånsin?
Fortfarande Extremely loud and incredibly close med Jonathan Safran Foer.

Vilka tidningar läser du?
Sofis mode, Chic, metro, ELLE, Glaze, Bubbleroom magazine.. allt glossigt med modeanknytningar jag kan få tag på.

Vad önskar du att du var bättre på?
att våga lite mer.

Är du religiös?
Såklart.

Vad är din största rädsla?
att råka ut för något djupt traumatiskt. Allt annat kan jag nog överleva.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Att jag är ett dåligt umgänge. Från folk utan koll men det känns ändå.


Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Förstanamnen är hemliga men flickorna ska heta Elly som min farmor och Elena som min mormor i andranamn. Pojken ska heta Erik (min farfarsfar) Håkan(min pappa) Valentin (min kusin heter valentina). (nej, min framtida man har ingenting att säga till om)

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
En sånhär.

De tre finaste sms du fått i år?
det senaste; Ditt blogginlägg pamela. Shit. Du är så fin. Jag älskar dig <3

två random fina;

"det ville jag visst, vad gjorde jag annars på Bryggeriet?"

"Nu äre bevisat..malmö är för litet för dig! Inavel och folk tar dig för din mamma... finns bara en sak att göra. Flytta till stockholm!! Nuuu"

remember when we were, young and armed;

Kategori: Weekend Wars.

Vad som hänt de senaste 6 dagarna;
i fredags hade jag och Limpan adjö-drink. Tjejiga drinkar, hoegarden-öl och snack som bara en Wingwoman får höra ;). Det var fantastiskt fint. Och sorgligt eftersom vi inte kommer ses på 9 månader!
Dagen därpå kom Kimmy till stan, vi hängde hos de nygifta paret Frebelius och kvällen slutade med bästa pojkarna och Campus kebabpizza, såklart.

Söndagen startade jag med att bjuda Kim på en frukost som man bara får på min gata i stada. Amerikanska pannkakor etc.
Sedan var vi så sega efter den enorma helgen att vi spenderade dagen med Alladin och Jafars återkomst i mitt otroligt stökiga vardagsrum.

omnomnomnom.

Jag spelade Aussie girl för en livs levande sådan, Paige som var på besök från Daustralien!

Tillan skulle på jobbmöte i stockholm så vi cyklade runt hela malmö på tisdagskvällen i jakt på orvars korvar och långa djupa samtal om att inte bli som våra föräldrar. Det var fint. Sen åt vi frukost halv åtta på onsdagsmorgonen.


och idag hade jag bara lektion till två så sedan satte jag mig med maman et ma grand-mere dans le patisserie S:T Getrud pour mange un peu. Je avais mange un Religiouse et un cappuchino. (så, där var all skolfranska.)
Den där bakelsen var gudomlig.

i will always be your soldier;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Imorgon åker min bästa Limpan till Malaysia och stannar tills jag får pollenallergi igen och lite till.
Jag kommer sakna honom rent förfärligt, men jag utbrister ändå, I will always be your Wingwoman!
(och så håller vi tummar och tår att förra veckans flygkraschar fyller upp kvoten för årets flygplanskatastrofer.)

jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen;

Kategori: Weekend Wars.


Idag har en av mina närmaste vänner gjort en otroligt modig sak. eller igår. men whatever. Och han är inte den enda. Mina vänner chansar på alla levlar i sitt liv och jag pushar och stöttar och wingmanar och ringer upp och köper öl för ikväll kommer Filip hit till mig och ölterapiar! i söndags upptäckte jag att Kim gett resten av sin karamellvodka till mig. Och så diskade hon hela disken. Och jag är så himla pepp på allt just nu. Så himla himla glad för deras skull. Jag vet att jag låter osammanhängande men det bara är så just nu. Allt är osammanhängande men hänger ihop och då gör det ingenting att jag har tappat bort mitt gymkort eller att resterna av Irene verkar ha drabbat malmö idag när jag cyklade. Så om ni märker att jag inte är så aktiv just nu så är det för att det händer så mycket runt om mig att jag måste studsa upp och ner i repeat för att få ut peppen ur venerna. Återkommer.

on winternights the mermaid sings, I was maid for better things;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Better things med Magnetic Fields. Det är så otroligt vacker att jag har velat spara den lite från er innan för att den ska bli uppskattad ordentligt. Men nu måste ni bara höra. Höra, titta ut mot duggregnet och vara melankoliska, tänka på sommaren som gick, drömmar som aldrig gick i uppfyllelse men också om drömmar som kommer längre fram.

oh mare nero mare nero mare nero, sänker volymen låter alla sjunga med;

Kategori: Weekend Wars.


Idag hade jag bara lektion till 10
så efter en sväng hemma ringde mamma och frågade om vi skulle luncha.
Såklart sa jag, och så stack vi till vår favoritlunchpastaresturang Di Penco som ligger i en källare vid stadsteatern.
(ps, är hon inte väldigt väldigt snygg för att ha fyllt 50?)


Där åt vi dagens, pasta carbonara, och så visade jag alla mina appar på nya telefonen för mamma. Ett snabbt parti airhockey med fingrarna och sådär. Vi köpte också kaffe och delade en bit citronpaj. Och fick komplimanger av de italienska kyparna. Vi gick därifrån minst sagt mätta och belåtna.

have you noticed that I've never been impressed by your friends from new york or london?

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Såklart måste vi fira att det är fredag med en The Cribs-cover! Kate Nash är ju mn favvis. SÅ, fredagspeppen!

you must be somewhere in london;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


torsdagslåt. Åh vad jag gillar The National.

(och en minst lika fin cover. )

och jag skatta mig lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev;

Kategori: Weekend Wars.

Det snackas mycket om årsresuméer men när jag cyklade hem från skolan idag tänkte jag på att läsåret 10-11 är slut och i många avseenden är faktiskt september en sjuk nystart på många sätt.
Så här kommer min summering, i bilder, ord och musik.
September 2010
Jag började högskolan och produktionsledare - mediautbildningen, hade mindre ångest än förväntat och rymde till mina favoritstäder. Stockholm för bröllop och häng med emma äppelpaj och citronmelissen, en av mina bästa resor någonsin eftersom den innehöll carmentequila, bröllop, avsaknaden av grädde, en helt galen bajsbrunch och mycket mer. Utöver det åkte vi till göteborg och hade en av årets roligaste kvällar när hela bekantskapskretsen invaderade Parken. En mycket mycket bra månad.
Oktober 2010
Jag gick på det mest jugoslaviska bröllopet i mitt liv, dansade motvilligt ringdans, beställde "whiskeycolla" i baren och allt var sjukt fint. Utöver det började vi hänga på Sturegatan 3 c och sånt. Jag och Bea började vår fantastiska vänskap.
November 2010
Filip och Robin hade fest med student-tema, en av de roligaste kvällarna på året, alla kom till stan, vi åt brunch på tamnack thai, Sanne vann mitt hjärta genom en gemensam kärlek till det här klippet, vi fikade i timmar på möllan och sist men inte minst åkte jag till london i 48 kaosartade fantastiska timmar.
December 2010
Från december minns jag inte så mycket mer än att vi hängde hos Filip och Robin var och varannan dag, bakade fantastiska lussebullar, det var dömycket att göra i skolan, Bea bodde hos mig i perioder, det snöade som i kaskader och vi dansade oss svettiga på KB och åt kebabpizza på campus lite för ofta. Året avslutades på Sturegatan 3c, jag blev buren in i det nya året på björnelefantens rygg och vi svor på att om ett år ska vi sitta på campus igen. Jag smsade sönder mig av saknad hela natten men hade någon annans arm runt min axel. Jag tror jag skrev Mitt hjärta blöder innan maggio ens släppt skivan.
Januari 2011

Jag åkte till stockholm så fort jag kunde, hängde med kollektivet på Götgatan, studsade runt på nya dr.martens, gick på avskedsfest för Linnéa, kramade om melissa och åt storfrukost i Gubbängen. Allt som hände runt omkring kändes väldigt surrealistiskt då och nu känns det fortfarande som en dröm på många sätt. Som ett annat liv.
Februari 2011

De jag tänkte på mest var på andra sidan jorden. Jag jobbade alla helger och gick i skolan på vardagarna.
Fick ångestklumpar stora som fotbollar i magen och samtidigt kom Melissa ner, jag drack öl med new yorkare och danskar som såg ut som Marshall i HIMYM, åt lite mer kebabpizza och instiftade Ölterapin med Filip. Fantastiska tider nu när jag ser tillbaks, egentligen.
Mars 2011
Det var mer saker som hände i mars, men Göteborgsresan är ändå det som sticker ut mest. Vi gjorde kaoz med göteborg och göteborg gjorde kaoz med oss. Jag var mitt uppe i livet men ändå nere på gatan. Höll tummar och tår för att inte bli en andralånggatanflicka med hjärtatavpåmitten. Mest av allt drog vi mitt eviga mantra Confindece, Cohen och lekte med lysrör. Ena stunden var allt kaoz och fem minuter senare gladast i världen. Ungefär som vädret den helgen, som gick från vårsol till snöstorm på fem minuter. Ibland är det så, som en bergochdalbana. (och det kommer heller aldrig finnas något som heter rätt tid rätt plats)
April 2011

April snurrade fort när vi bara snöade bort det var adjö för Sturegatan 3c, vårat kollektiva hem under påskhelgen och vi spenderade 5 dagar med att säga adjö till platsen där förhållanden dog och skapades. Det var kravallstaket, kundvagnar, terapi på balkongen, gäspningstricket och Kärlek vid sista ögonkastet utantill, vi sjöng Jag Kommer på repeat och det var sommarvärme. Kinatina bodde hos mig en vecka och vi tryckte tårna djupt ner i gräset.

Maj 2011
Vi höll på som galningar med våran tekniska rapport i skolan och när jag hade tid så tog jag första bästa sega veolia-tåg och åkte till stockholm. Två gånger. Det bara blev så. De bästa kvällarna spenderades antingen på Hornsgatans slemmigaste bar med epelepsi-ljus eller på ett gatukök med juggarna där vi fick gratiskaffe och ett frieri. Jag låtsades att jag bodde i tjejernas lägenhet i Skanstull och ville aldrig, aldrig åka hem igen.
Juni 2011
I juni tog jag mitt pick och pack och försvann på ett 20 dagar långt äventyr. var i 10 olika städer, badade i pool med hundra regler, blev bundis med massa fina tjejer, åkte till Cartagena som är min favoritstad detta året, hängde i göteborg gånger två, åt världens godaste cheeseburgare, slösade alla mina pengar, köpte skor som var fantastiska och samtidigt två storlekar för små och kanske 20 cm höga, fick rosor av schweizare, åt massa tapas, levde på chili con carne tre dagar i sträck och hade riktig solsemester för första gången sedan chile 2009. Kort sagt, sjukt värd månad. Värd vartenda öre på kontot.
Juli 2011

Jag jobbade både på glitter och med steffis bröllop, mina pengar var oexisterande och på det byggde jag två möhippor och en fest. Det regnade på alla stora betydelsefulla ögonblick men jag bara skrattade och tänkte att vad gör det, (det kommer fortfarande aldrig finnas något som heter rätt tid rätt plats. för ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det) Utöver de äventyren hängde jag lite i stockholm och ville i vanlig ordning aldrig åka hem. Jag menar dance-parties i nacka på en tisdag? 20 pers på little persia en måndag? 50 kompisar på josefinas en söndag? Sånt där händer bara där.
Augusti 2011
Så avslutade vi hela läsåret med det finaste bröllopet i världshistorien. Trots att jag bara ville sova 3 dagar efteråt så var det så himla värt att det knappt var sant. Bästa kompisar, bästa systern och popsvågern och bästa släkten samlade under ett tak till ljudet av rock n roll och augustiregn. Utöver det var det malmöfestival, kräftskivor, stockholmsroadtrip och avslut på många sätt.

Herrejösses, vilket år. Men det började och slutade lyckligt.
Om ni bara visste vad som väntar detta året. hi hi ho ho he he. Eller, rättare sagt, om jag bara visste vad som väntar mig!

Justja. här är mitt soundtrack för läsåret som gick. En låt för varje månad i kronologisk ordning. Sjukt svårt att välja. Bara så att ni vet.

I may come on a different day, just like this one;

Kategori: Weekend Wars.

Sedan sist jag uppdaterade har jag hunnit att åka tvärs genom skåne och tillbaka!
jag parkerade min cykel, åt min thaimat och snabbfikade med Bästeban,
Sen kom jag fram till Kims där jag fick smaka kusmité och karamellvodka, såg på slutet av sex and the city-filmen, pratade med bea på speakerphone tills vi alla somnade och lite så. Och så hann jag krama om både Denise och Peggy också, favoriter.

Så här kul hade vi i förmiddags med storfrukost, vem vet mest? på tv och lite sånt.

och egentligen skulle jag hänka på till halmstad men eftersom tåget tar två timmar hem så åkte jag tillbaks till malmö där jag blev välkommnad av sjukt stark motvind och en tjej som räckte fingret åt mig från en bil. Herrejösses, det är verkligen dags att flytta från den här stan nu.
Iafl, fin liten minisemester!

i climb back on top of you;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Fantastiskt fin låt, fantastiskt fin poppojke. Två i ett på en gång. happy onsdag allihop!

will you still love me tomorrow?

Kategori: Hjärtekross.


Inatt drömde jag om chile igen. Det var längesen nu men drömmarna är alltid så verklighetstrogna att det är svårt att vakna och inse att jag inte är där. Så denna bildkavalkad tillägnas landet i mina drömmar, mitt andra hemland, the apple of my eye and object of my affection.

jag sitter på ett stängsel och håller takten med foten;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.

Såhär såg solnedgången ut från mitt fönster ikväll. Det är något alldeles magiskt med höstsolen. Klicka på bilden för den mest passande låten.

kan inte tänka jag står bara här och ler;

Kategori: Weekend Wars.

Idag sitter jag i skolan när ni läser det här men förra måndagen var något som det här;jag vaknade upp i det Engströmska hemmet där Linnéa redan hade gått till jobbet. Så jag svängde på mig min favoritklänning från Blanco och snörade på mig mina turkosa converse för att ta tunnelbanan till söder!
Där jag efter att ha pratat med Sanne i telefon om helgens bravader mötte upp pojkarna. Andy såg ut som en bumbibjörn.
bea var lite kluven men fantastiskt snygg.
Så satt vi i solen på strings uteservering och åt våra varma frukostmackor.
och efter att ha misslyckats med att hitta Urban Delis café (jag är inte så söder som jag tror) så hamnade vi solidariskt nog på skåningen. Som för övrigt har världens godaste smoothie!
utanför hittade vi esteban och andys kärleksbarn.
Sedan gav vi upp för värmen och lade oss ner vid nytorgets gräsmattor.
man oh man he's my best friend I scream it to the nothingless.
lite livet på en pinne eller vad de säger. Vi bara tittade upp mot molnen, försökte se något annat än får och sockervadd men det var ganska lönlöst. Blev väl en och en annan säl också.
Sedan började det bli dags att lämna tillbaka varandras accessoarer och börja tänka på refrängen.
vi väntade in Linus som försökte irra sig till söder från andra sidan stan.
bjornelefantdans
Andy dansade för oss på äkta björnelefant-vis.

vi köpte pizza från Ciao ciao för att stilla eftermiddagshungern.
och efter att ha tummat med två av mina bästa att vi ska se fleet foxes i november och lite trottoardans och lite avsked så tog vi Andys mammas bil tillbaks till helsingborg och ytterligare en tågresa till var vi hemma. Men malmö känns aldrig detsamma igen. Den finaste måndagen på länge, länge.

and then we'll get down there to the bottom of everything and then we'll see it;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.

i förrigår försvann ett militärplan med 21 passagerare från chilensk tv över ön San Fernandez, som ligger i chiles avskilda skärgård utanför fastlandet. Ombord fanns Felipe Camiroaga, som är en otroligt älskad programledare i chiles morgontv och har lett Festival de vina och liknande. Han var snygg som få, sjukt proffsig och allmänt bäst. Det är avlägset för oss i sverige här, men jag, min mamma och min mormor sörjer lite försiktigt döden av en sådan snygg människa. Det är så sjukt att man verkligen aldrig vet när man kommer dö.

Men mest tänker jag på försvunna flygplan och they splashed down to the deep blue sea.

Så därför blir dagens musiktips detta:

jag vet nästan ingenting om dig;

Kategori: Dress up in you.

hej! första bilden jag postar med min sprillans nya iphone. jag är överlycklig. Det jag egentligen bara skulle säga var att jag har ett nytt halsband. Det har en stor ren på sig och det är fantastiskt. Det har redan dansat på kräftskiva, gått i stan och solat på nytorgsparken. Fantastiskt. Finns på glitter om ni vill härmas. puss!

someone told me you'd be here, whispering these familiar things;

Kategori: Weekend Wars.

Det blev söndagsmorgon och jag begav mig ut med Linnéa för att luncha på Vurma med Esther och Anna!
Där jag åt kanske mitt livs godaste sallad! quinoa, kräftstjärtar, chilimayo, avokado och massa annat gott!
och så ristades det in gammal kärlek i bordet.
sen var det efterrätt på cupcake sthlm! äntligen! minns ni? himmelskt gott!
såhär fint är det där.
FQ9ety on Make A Gif, Animated Gifs
Sedan kramade jag tjejerna adjö för att bege mig hit.

till mitt hjärtas folkkungagatan och favoritpojkarna! här är tönt #1, även känd som Dimmothy.
och tönt #2 som ni borde kunna namnet på vid det här laget. Han lånade jonas keps och såg direkt ut som en rosengårdskid. Vi ville slå honom samtidigt allihop, haha.
efter ett tag och en halvliter öl var (fast andy drack upp min) så hamnade vi på wc.
Där vi fick besök av både ankor, hundar som liknade vår vän krstevski och en väldigt kramig alkis.
vi mötte upp ett gäng till med skönt folk och hamnade i koh panangs full moon room. Där vi knappt fick plats. hälften fick stå.
speciellt Ellens drink var självlysande!
och så hade vi jättekul med barnsliga interna skämt och skyltar. fantastiskt.
Efter ett tag gick alla vidare till Treat (som ska vara stockholms slemmigaste bar med billigast priser) men jag hade adjödrink med min bästa finakinatina som lämnar mig och sverige för australien i ett år!

Och det var den söndagen!

leve sommaren, den som kom och gick igen, snabbare än någonsin förut;

Kategori: Weekend Wars.


till slut, efter en liten tripp till Bålsta, skjuts, kärleksförklaringar vid coop och lite till, så var vi framme i Järfälla för årets kräftskiva!

där kanske nästan alla mina favoritpersoner i världen var på plats men dessa två de enda som fastnade på bild!
efter festen åkte vi tillbaks till s:t eriksplan, hade ett sånt flyt att vi fick skjuts ända fram till dörren (!) Linnéa hade de coolaste ögonfransarna någonsin.
och jag somnade med ett leende på läpparna efter en fredaglördag som blev bättre än jag kunde inbillat mig. Ett perfekt avslut på läsåret 10-11. Att bara få vara med sina allra bästa, prata djupheter på uppfarten, gå på jord och gräs i söndriga strumpbyxor för att leta efter någonting som försvann för alldeles för längesen, dans, bli buren av björnelefanten när jag var ledsen och nubbar och kräftor och meddelanden på bästebans arm och att än en gång inse faktumet att all hjärtekross i världen kan botas om man har tillräckligt fantastiska kompisar. och det har jag.

I'll be dancing though my heart is breaking;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Dagens låt.