lets get out of this country;

Kategori:

alltså jag har ändå hittat på så mycket grejer i sommar. glömmer liksom det. som en måndag då bea och jag körde powerwalk runt bandhagen. sen tog vi oss till djurgårn och hängde på rosendahls. magiskt i all sin enkelhet.
plus att det är aldrig fel att få lyxa till en måndag med heldagshäng med denna donnan.
på något vis blev det torsdag. det eviga regnet fortsatte och jag vägrade regnkläder och slängde på mig sommarens absoluta favoritskor.
och på lördagen så fråga jossan om jag ville till skärgårn så vi tog första bästa färja ut till vaxholm. så himla mysigt!!! badade för första gången i år. första augusti. nog rekord. på vägen hem träffade vi aiman av en slump på samma båt.
sen jobba jobba jobba jag lite till. var ledig en torsdag och tog både bea och jossan under armen och hade cava-picnic i tanto. sen gick vi till trädgården alldeles för tidigt, kaozade runt, hade roliga konversationer och åkte hem jättetidigt. så värt.
var dock dödligt trött på fredagen efter jobb. men ville ju hänga med dessa också så vi gick till trädgården igen, åt bahn mi och dog av chilisåsen.
hela helgen var typ nyheter om sorg och död, ett emotionellt vt-studie plus extra allt. kände bara, du är snart där. fortsätt. bara en liten tid till.
sen blev det söndag, min sista jobbdag i augusti och jag firade med denna bilden. SEMESTER ALLTSÅ! hade längtat så orimligt länge. vad jag hittade på då får ni se nästa gång.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: