home is where i want to be;

Kategori:

det kanske inte kommer som någon himla chock men jag har under en längre tid funderat på att flytta. Det är så att tre år med andrahandslägenheter, vänners soffor och pendlingstider har gjort sitt, även faktumet att jag egentligen aldrig planerade att stanna i stockholm för resten av mitt liv håller på att göra sig påmint. jag drömmer numera om andra städer, andra länder och andra väggar att leva kring. och det kanske inte blir så, jag kanske får ett förstahandskontrakt innanför tullarna innan juni och vadsomhelst, kanske ändå stannar kvar, jag vet inte. men jag känner att det är inte stockholm på liv och död längre. jag har massvis med fint folk runt omkring mig här, och jag trivs, så som man kan trivas i en stad 60 mil från närmaste släkting. Nåväl. nog med svammel. en plan är i alla fall att flytta hem i sommar, köpa en billig lägenhet, ställa allt mitt skit där, bo några månder, tjäna nog med cash och sen kanske dra till australien ett tag och hänga med Ketz. Eller till chile. eller till köpenhamn. jag vet inte, alltså jag har inget direkt fool-proof plan. men just nu måste jag känna att jag gör någonting, att jag ser fram emot någonting för annars kommer ni se ett pamela-format hål i väggen i en lägenhet djupt inne i Hökarängens skogar.
och vilka lägenheter malmö har!! samtliga bilder är från ställen som kostar under millen. kan ni fatta? man får inte ens 18 kv i hagsätra under millen i stockholm. och vem vill egentligen bo på 18 kvadrat i hagsätra?
 
 
luckorna !!!!!!111!!
hej lilla stora vardagsrum med fem fönster.
halluckorna! whats up med dem? och ett sovrum man kan stänga dörren om sig? DRÖMfiskbensparkett <3<3<3
TAPETEN. Mattan. stringhyllan. BALKONG. lampan. allt.
samma lägenhet som fg bild. dör lite till.
tapeterna??? alltså GENIALISKA MÄNNISKA som satt upp dem. och ännu mer fiskbensparkett.
det här kan mycket väl vara mitt drömkök. idealiskt skulle det vara en gasspis men jag kan leva med det. dubbelfönster, gamla luckor, inbyggt kylskåp, gammalt element, virrvarr-bord. hustak. olika knoppar. alltså. ALLTSÅ!!
ett sovrum med hyllor ovanför.
fransk balkong, så att man kan öppna det på våren, sitta på en filt och dricka champange i timmar. 1. take away the drapes. 2. paint those chairs pink. 3. remove the carpet. klart.
måste bara avsluta med bilden på detta vardagsrum som är MAGISKT. hade dock aldrig köpt lägenheten pga fel område i malmö men SÅ ESTETISKT TILLTALANDE.
 

home is where i want to be but i guess i'm already there;

Kategori:

hej! det har hänt en del sen sist men kanske inte sådär jättemycket ändå,
anledningen till att jag uppdaterar sällan är att jag glömt lösenordet till min blogg och kan bara logga in via firefox, använder chrome numera och därför övervinner latheten blogglusten.
 
nåväl. några höjdpunkter;
melissa och jag åt schnitzels på carmens innan hon åkte till Dominikanska och pojkarna crashade vår kvalitetstid. det var okej ändå. tycker så mycket om att hänga med fint folk på billiga ölhak.
 
 
åkte till karlshamn över helgen och frossade i mat, kramar, djupsnack, tv-spel och allt annat som är bra i livet. levde i mjukisbyxor och sov ut varenda dag. så så så värt.
kunde inte hålla mig borta från malmö så tog en de-tour på vägen hem till stockholm från karlshamn och hann med att krama på mamma, prata med mormor och fika minisemlor med steffi på hennes lunchrast. värt varenda gång.
en annan carmenkväll med mina bästa homies. alex byggde öltorn och vi tittade på.
tina bjöd på thaimat och det var så trevligt att vi stanna tills tågen slutat gå. crashade på hennes soffa och gick hem i morgonljuset med gårdagens kläder + smink och kände mig nästan precis som när jag var tjugo och gjorde så på rutin. lite fin dekadensnostalgi.
varje fredag åker jag ut till lidingö för att ta en spruta mot pollenallergi. efteråt har jag alltid massa dötid innan jobbet så då hittar jag något bra fik, äter långsamt frukost och går i affärer. Lite lyxkvalitet-tid med mig själv.
och idag var det kretsmöte i älvsjömässan, jag hade 3xhållainmagen-grejer på mig och hängde med världens vackraste Gardelin-tjejer. Fint!!