tusen miljoner miljarder ser oss men det är för mörkt;

Kategori:

Det är sommar i stockholm! och jag firar med att inte orka socialisera mig en fredag plus att packa för morgondagens bravader. malmö + london och släkt och vänner och ledig tid och jag tror jag spricker av förväntan. egentligen förväntar jag mig inget alls, vill mest bara vara ledig, andas, kramas, sola, dricka bubbel och leva. Det räcker fint liksom.
 

i'm ready whatever time;

Kategori:

instaveckan!
på onsdagen var jag äntligen ledig efter flera dagar med jobb, inventering, etc etc etc. Det firade jag med att åka till odenplan och gå hela vägen till t-centralen. upplandsgatan upp liksom. sjukt fint.
sen tog jag tuben till kristineberg, vi skulle nämligen på favoritresturangen Piren! jobbet bjöd. jag åt moules frites och drack prosecco. till efterrätt denna FANTASTISKA cremee brulee. alltså dör. mongogott.
den här bilden skickade chefen. fina kollegor och jag, världens blekaste person.
i fredags gjorde jag bananpannkakor i köksmörkret, tidigt innan jobbet. alltså dör på den här frukosten. kanske godast i världen. och så  himla enkel att göra!!
pausade med stans bästa kaffe på mosebacke torg.
och igår hade vi babyshower för Bonde! tyvärr inte på bild... vi satt i hanna & linus trädgård och det var så himla varmt. drack bubbel och firade vår nya lilla mamma i gänget. finaste.
Bea och jag avslutade helgen såsom bara vi kan. Pommes och billig öl på Carmens. finns få saker i världen som gör mig så lycklig.
 

i see your frown and its like looking down the barrel of a gun and it goes off;

Kategori:

sånt jag gillar lite extra just nu;
blommigt och klumpiga fina kängor.
färgglada hus och fina fina grindar.
pojkar i ljust hår och skinnjacka <3
den här bilden på hjärtat när allt fett och muskler har tagits bort. åh.
Ulyana Sergeenko's haute coture kollektion. dör över snitten.
kakor, frukt och glass-skor. alltså behöver man något mer i livet? kanske en flaska prosecco dock.
alltså. har ni sett något så vackert?
 
(bilder från div. bloggar, 9gag + internet)

jag är ingen riddare på vit häst ville du ha biceps kan du åka hem ha det skitfett;

Kategori:

förra måndagen började med timslång utflykt till Lidingö Sjukhus och den bästa doktorn jag träffat på år och dar. jag fick andas in i luftmaskiner och beräkna exakt hur liten lungkapacitet jag har. och fick på papper att jag har väldigt svår allergi mot pollen. Det kändes lite bisarrt men så sant. Så nu har jag fått medicin och håller tummar och tår för att jag inte får astma. på väg tillbaks blickade jag ut mot staden.
måndag eftermiddag och typ hela tisdagen hängde jag i skärholmen och var volontär i köket på bygget. var typ det roligaste och bästa jag gjort på väldigt, väldigt länge.
på onsdagen kom moster förbi stockholm för jobbmöte, vi hann med en snabbfika på centralen innan hon skulle bege sig tillbaks. finaste bästa underbara moster.
på torsdag var jag ledig så då åkte jag tillbaks till bygget. moppa, diska och bäst av allt; dra fikavagnen till bygget och hänga med Pia som satt i första hjälpen. Doppa pepparkakor i kaffet och snackade skit. världens bästa Pia. vetni? hon älskar avicii och höjer alltid volymen om han spelas på radion. sjukt kul.
och på fredagen var jag värd en AW med min Jossan så vi drack fina drinkar och uppdaterade varandra om det senaste.
helgen har jag inga bilder på för den försvann för snabbt! kul vecka! mer sånt!

you and i are not the same, we're divided by the smoke of an airplane,

Kategori:

förra veckan var så himla fin!
hängde med sara på en onsdag, vi behövde ses eftersom vi numera är fd roomies men har massa att prata om mest jämt. gatutjänst kring söder, häng på irlänsk pub och mysigt avslut med lite fler vänner på Il tempo. hon är så himla fin, min bästa lilla sara. <3
den här bilden har liksom inget filter. sånt bibelljus på stockholm ibland alltså.
sen blev det torsdag och då kom steffi! vi firade med vigårdaburgare och häng i stan. hon snodde mitt halsband. i vanlig ordning.
på fredagskvällen blev vi ackompanjerade av tina, bea och ellen som vi drack fin-drinkar med på nosh & chow. jag hade ny blus och var såhär glad. drinken i min hand var en blandning av Pisco (<3) och champange. dör. så gott.
på lördagen hann vi ta oss till bondegatan 59 och världens bästa frukostfik Bakverket. jag spanade på snygga bagare och steffi var mest glad över att få mat.
sen var det möte och efteråt fick jag denna screenshot mms:ad till mig av Esteban. så typiskt honom att alltid hålla på att mobba mig. men det var faktiskt, väldigt väldigt kul. saknar dig med, tjockis.
och så avslutade vi hela veckan med världens mest intensiva vintagemarknad. efter att ha köpt 3 klänningar, 1 par skor, en ring, en brosch, en fluga till brorsan och en väska så var både jag och min plånbok ganska nöjda. vill ni se vad jag köpte?
vi avrundande söndagen med att fika på vurmas. åh sån härlig söndag.