there were sweet memories in the corner of my mind;

Kategori: Weekend Wars.


Helgen har varit rätt så fantastiskt fin och galen. Jag spenderade fredagen på båten till Manly, på en fest i ett höghus med trevligt folk, salsadans och organiska drinkar, lördagen åkte vi på en mini-roadtrip till stranden, åt fish & chips, drack spiders och spelade spel. och igår gjorde boogie lyxfrukost till mig, vi kollade på film hela dagen, åt känguruburgare och redskins som färgade våra tungor röda. Sedan var vi hos ett par som bjudit på kortkväll där vi spelade 500 till midnatt tillsammans med galna barn, fint folk, snittarna från himmlen och chokladdoppade jordgubbar. Helgen avrundades med att jag fick en sovkamrat i form av en kackerlacka som boogie dödade på morgonen sen. Men vad gör det när man har så kul. Fin helg!

you havent lauged since january;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


på tal om australien, passande musiktips ;)

you´d be damed to be one of us girl:

Kategori: Weekend Wars.

hej hej hallå en liten hastig hälsning från down under. jag befinner mig i sydneys än så länge coolaste kvarter Gleebe, dricker en cappucino, äter pannkakor och försöker luska ut hur man konverterar svensk krona till aussiedollar snabbt och smärtfritt. Snart ska jag träffa Tina som fått den sötaste aussie-dialekten efter de månader hon spenderat här och imorgon är det fest! på lördag roadtrippar jag med Chittleboroughs till sydkusten och sen vet jag inte vart. Saknar thailand lite så att jag sprängs men måste inse att allt har sin tid. Förutom det går jag i tjänsten med boogie och resten av tjejgänget och inser för varje dag mer vem som är min största och bästa resekompis. <3
vi hörs snart igen!

oh everything is easier, the second time around.

Kategori: Weekend Wars.


Idag är vi på lyxhotell i bangkok. jag känner mig ganska så mycket som en prinsessa och glider omkring i morgonrocken så mycket jag bara kan. Lakan som siden och täcken fluffiga som små moln. dubbla vaskar, garderobsområde, två tv-apparater, frukostbuffén från himlen, jacuzzi. ja. allt. Idag ska vi på kretsmöte och sedan flyger jag till Sydney över natten. Vilket i sig är ett litet mirakel. Jag vill inte lämna thailand men en del av mig är sjukt glad över att två så stora äventyr överlappar varandra. Imorgon bitti hämtar Boogie mig på flygplatsen! Håll tummar och tår för vakna piloter och inga oväder inatt.

jag tror att det var micke/danne/tobbe, men vänta nu ett tag, är inte det ditt ex?

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


eftersom jag är här med sanne har jag ju förstås uteslutande lyssnat på svensk hiphop och r&b denna resan. Vilket betyder att jag upptäckt mycket bra. exempelvis herbert fantastisk munkhammars andra projekt Ansiktet. Den här låten är ju bara jätterolig och videon är nog årets mest klockrena.

för övrigt är jag brun som en pepparkaka och vi ska ut och dricka mai tais nu!

veckorna har gått rätt så fort, jag har fått fett mycket gjort;

Kategori: Weekend Wars.

en ganska så stor dos thailand. Vi har varit på Koh Tao i tre dygn, sovit med geckoödlor stora som våra överarmar, sprungit till en seven eleven i monsunregn och två paraplyn, åkt spy-båten men inte spytt, pratat franska på bussen, sett den thailänska soluppgången i Chumpon, druckit majsjuice, smidigt planer till sommarens bästa bröllop, skypat med fina människor i sverige, ätit döstark thaimat, druckit Chang på stranden och badat i havet, målat naglarna glittriga, gjort vår egna bucket, blivit inspanad av Basshunter, sett re:earths afterparty på koh tao med scen i havet och eldshow, fyrverkerier och världens finaste magnus tingsek som jag såklart blev kär i (lång, blond, spinkig och mediabågar), mojitobucket, lyxhotellnatt och negativt vinklade pooler.

Med andra ord vill jag inte åka hem någonsin igen.

shake off that big city-blues;

Kategori: Weekend Wars.


tredje inlägget med samma tema men det finns inte så mycket annat att säga. I fredags åkte vi till en grotta en timme från hua hin, vi klättrade i berg, badade i vackert vatten, plockade snäckor, åkte båt och dansade i vår favorit-tuk tuk hela vägen hem. vi får kläder tvättade, vi går i tjänsten och frågar om det finns några falang där, vi bränner oss, vi ligger under palmen och sippar på vattenmelonshakes och när det blir för varmt hoppar vi i poolen. Vi har familjestudium vid poolen och de andra turisterna undrar vad i hela friden vi pratar om. Idag lagade jag mat och så gick vi på thailändarnas egna matmarknad. vi var de enda falangerna där. köpte ett par vintageshorts för 50 bath. guu va fasshion.

imorgon ska jag plugga och tjejerna ska gå i tjänsten. vi har kommit på hur man gör kaffe nu. så jag sitter och spånar på vad jag ska laga för något gott till frukost. ho ho ja ja. jag klappar mig om magen och sätter på lite mer after-sunlotion. om en vecka är limpan här. om två veckor är jag i sydney. och om sju veckor är jag hemma. livet är människans bästa tid som krunis säger. puss!