första gången vi sågs kunde vi inte sluta prata med varandra;

Kategori:

veckan började med en rivstart, nämligen konsertkväll på Landet där våra kompisar & bekanta spelade! är så himla bortskämd här uppe med så många talangfulla kompisar, det blir liksom både bra OCH kul när man får gå på sånt hår. som en liten egen klubb.
på onsdagen jobbade jag heldag och belönade mig därför med en Tamarindo-lunch! världens godaste hälsotallrik.
dör på den här bilden. vet att jag är töntig. men det var throwback thursday och mamma hade messat över denna ett par dagar innan. alltså BEBISTOFFE! att min bror någonsin varit så söt kan jag inte fatta.
i torsdags hade jag även jeans och tischa. vilket är för mig så ovanligt att jag var tvungen att ta en selfie.
På något mirakulöst sätt blev det fredag och jag var ledig så efter tjänst etc så rullade vi ut mot ekerö! jag fick prosecco och present. vilken kombo!! blev så lycklig.
vi tog långa promenader (med vinglas) (såklart)
och dagen efter hängde vi på stranden med sangria och partysugrör. min bror messade att jag skulle sluta ha så konstiga frisyrer, jag ba; I AM A MAJESTIC UNICORN.
och på söndagen avslutade vi vår weekend of decadence (när alla andra var på way out west) med rester och vin och ost!! helt underbart!

girl put in work girl girl put in work;

Kategori:

 
är typ helt besatt av denna låt just nu. that is all. xo.

någonstans i korsningen;

Kategori:

för ett tag sen skrev jag en anteckning på mobilen som blev en liten liten text. av någon anledning skrev jag ut den flera gånger och tänkte att den skulle få komma tillbaks till platsen jag skrev om. så sagt och gjort. igår tapetserade jag karlberg med mina ord. lagom knäppt, halvt verklighetsbaserat och halvt fiktion. En av de finaste/mest givande/fridfullaste grejerna jag gjort i år. lyssna på maggio och promenera runt i stockholm ensam. Så är ni i krokarna kanske ni hittar dem. OM ni mot förmodan skulle göra det måste ni säga till! Tänkte ju hålla det här helt helt hemligt men har tydligen bekräftelsebehov.

or how it feels to fall behind and watch you call her name;

Kategori:

veckan började med IKEA, släpa hem soffor och svettas i julihettan. min pappa och farfar var här på besök så på kvällen, efter en exellent carmenmiddag, gick vi till nytorget och åt glass. så. himla. värt.
dagen efter var jag också ledig, så vi gick till tanto och badade. när vi gick tillbaks hittade vi det här lilla stället. söt pappa köper empanadas till oss.
i tisdags var det också åtta år sedan jag tog det största beslutet i livet. <3
och i torsdags skulle de åka hem igen så då fikade vi på fint turisthak.
i fredags jobbadejobbadejobbade jag. men efteråt firade jag med att möta upp mina favoriter vid tantolunden. vi drack öl, köpte pizza, tittade ut mot vattnet och hade det allmänt bra.
och igår var jag i tjänsten, men kom sedan hem och somnade. sjukt intensiv vecka. skulle liksom tvätta men orkade inte gå ner till tvättstugan. så stannade hemma, lagade pasta carbonara och såg hundra avsnitt how i met your mother. för det är så jag rullar.