hej här kommer segertåget;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.

Så detta är vad jag har haft för mig senaste tiden. Min berättelse börjar en söndag för en och en halv vecka sedan, då vi såg Veronica Maggio på ett fullsmockat stortorg. Jag stod otippat nog med Falacia och Amelia, men vi hade sjukt kul ändå och dansade till fröken maggios stämma. Jag ringde sanne under Jag kommer bara för att det var så klockrent och sedan åkte jag hem pga av catchfrasen "i'm too old for this shit" samt augustiregn. Det var dock fint att se henne live, trots att hon inte var så bra. Som ett försenat avslut på en dålig kärlekshistoria.
Sedan blev det fredag som ett underverk och några av mina absoluta favoriter i hela vida världen satt i mitt kök för att maskinen-peppa! Jag matade dem med vodka och kräftstjärtsröra.
Vi såg maskinen som var över alldeles för fort, gjorde en Malmö, sommarversionen och avslutade allt med kebabpizza på campus och taxi hem för att tassa upp till andra våningen någon gång efter fyra på morgonen.
jao halo
vid tio dagen efter kom mina pojkar och hämtade upp mig för att åka till huvudstaden. Vi drog så många interna skämt att jag såg nog konstant ut såhär;
i framsätet satt andy som vi körde din mamma-skämt med hela vägen upp och ner, och limpan som pluggade kinesiska så att jag fick ångest över skolstarten.

men som sagt, mest av allt var resan såhär.
To be continued!

but i know that i'm stronger than you are;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Idag fick jag svar av Jens Martin Lekman. Jag skrev ett lagom dramatiskt mejl om trams och livsavgörande beslut för en månad sedan och idag såg jag att han hade svarat. På sitt egna lilla vis. Det var allt om det. Denna otroliga pepp en tisdag fick mig att både hoppa i sängen och att se att mannen i fråga startat en webshop och i brist på fina tygpåsar till salu började jag crave:a nyckeln. runt 150 spänn. ni hittar shopen här.

och nu ska jag redigera hundratals stockholmsbilder.

mother, am I good-looking?

Kategori: Hjärtekross.


i fredags såg jag maskinen och Herbert freaking Munkhammar live. Och idag såg jag markus krunegård i köttet på nytorget fem meter bort. dog. sicken helg!

passionerat men okontrollerat,

Kategori: Weekend Wars.

hej hej hej, det är fagra morgontimmen såhär en lördag och jag sitter i min brors rum på hans dator och rullar upp håret i pincurls inför dagens festligheter. Tre av de bästa tjejerna jag vet sover i mitt rum och det gör det lite jobbigare att lämna dem för mitt hjärtas stad. Men snart ska jag iväg med 4 vänner och en bil och susa igenom landet för kräftskiva i stockholm för att säga adjö till min finakinatina som flyttar till australien på obestämd tid. Snart exploderar jag av pepp och jag har knappt sovit 4 timmar. åh åh åh.

så. vi hörs när vi råkas. Nu ska jag njuta fullt ut av mina 3 sista sommarlovsdagar!

vigselringen på ditt lilla finger finns det faktiskt ingen vits att du har kvar;

Kategori: Weekend Wars.

ynoa7J on Make A Gif, Animated Gifs
om någon undrar är ungefär detta vad jag tänkte sysselsätta mig med ikväll. dansdansdans. Till bar himmel på maskinens spelning till att börja med i varje fall.

åh åh något stort på gång för det är kö från gatan upp till hallen;

Kategori: Weekend Wars.


ikväll och imorgon vallfärdar min bästa kaoz-trio, mina bästkustentjejer, mina dramaqueens, min Sanne tequilafreeway, min Beakines och min Kim, var är mitt té? hit hit hit till mig! Jag har inte sett dem på kanske två månader (kim en månad) och jag har peppat hela veckan inför det. Vi ska se Maskinen, dansa som att ingen morgondag finns, dra alla interna skämt vi kan och vara alldeles för dramatiska än vad som är nödvändigt.
(Maja!! skulle också varit med men det blev inte så, men hon är med i våra hjärtan. alltid.)

can you carry my drink I have everything else;

Kategori: Weekend Wars.

7k98gU on Make A Gif, Animated Gifs
Wuhu! min första riktiga gif! (Andy är bäst på att vara björnelefant/transporteringsmedel.)

tell where it all went wrong, maybe I can make it better;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Bästa videon, bästa låten, bästa texten. Lyssna och kolla! åh åh åh. Camera Obscura alltså.


Still you act like a man who is cross with every woman he’s never had
If it’s true looks could kill and you will be the first to make me mad
Still you act like a man who is cross with every woman he’s never had
If it’s true looks could kill and you will be the first to make me mad
Then you got to go
Maybe you’ve got to go

C'mon shake your body baby do that conga I know you can't control yourself any longer;

Kategori: Saker man ser.


Min mamma, mina damer och herrar. Jag hoppas jag ser hälften så bra ut som henne när jag är 50.

will you still love me, tomorrow?

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Dagens finaste cover. åh.

bet your mama never told you that;

Kategori: Weekend Wars.

för en dryg månad sedan hade jag en liten trädgårdsfest i min kolonistuga. Jag hade planerat ljusslingor i träden, grill, bad i poolen och massa utomhusmys. Istället ösregnade det hela helgen, kim glömde ljusslingorna och poolen var översvämmad av regnvatten. Men skam den som ger sig. Vi möblerade om så att alla skulle kunna dansa, lade mattor i uterummet och hade en liten inomhusfest istället. jag och tjugofem till. Sjöng med i maggios välkommen in, dansahoppade på bäddsoffan, blev buren in på dansgolvet och tyckte att hela världen var min. Dessa är Kirras foton, en bedårande amerikanska som hängde med den helgen. (hon i röd jacka).

if you knew how I long for you now that you're gone stockholm;

Kategori: Weekend Wars.


du är fin. och du borde vara här,  skriver linnea till mig en söndag när jag ligger i min säng och ser på scrubs.

åh herrejösses jag har inte varit i stockholm på snart två månader och så får jag ett mms med den tillhörande bildtexten och känner att jag måste teleportera mig dit medebums och aldrig komma hem igen.


Som tur är åker jag upp på lördag med andy, linus, esteban och timothy. 6 timmar av marry,do,kill och groggar. För att sedan äntra sensommarens höjdpunkt, kräftskiva i skogen, på en helt ny nivå. Åh. Längtar så mycket att peppen kommer ta mig igenom hela veckan.

i'm not the man they think I am at home no no no;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Klicka på bilden för dagens låt.

och jag var sjutton år, sjutton år i staden där jag växte upp;

Kategori: Dress up in you.


Ikväll ska jag se Billie The Vision and the Dancers för hundrafemtio gången typ, och sedan ska jag och resten av malmös befolkning se denna damen, ms 2011, Maggio uppträda inför ett säkerligen fullsmockat stortorg. Jag kommer nog att nöja mig med att stå långt bak, med en fatöl i handen och sjunga med i mitt soundtrack för vårterminen 11.

När första singeln släpptes sjöng vi den hela påskhelgen igenom med alla mina tjejer och jag kände just då smärtsamt igen mig i orden ja jag vet att hon är söt men håll tillbaka för jag har trillat dit jag har fallit jag har vaknat, men ibland faller man utan att någon tar emot en och då får man istället skriva Finns det en, finns det flera i sin kalender fem veckor framöver. Det blev maj och jag cyklade med orden men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. Minnas nyår som både var katastrof och samtidigt fantastiskt fin, precis som mitt hjärta blöder, jag dansar men känner ingenting alls, allt går för fort, dom andra drog, andas andas men det är för varmt. Komma tillbaks till nutiden och i stunder av svaghet tänka snälla bli min igen, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp, letar efter nåt att säga som kan ändra allt, något mer än det är redan sagt. Sen blev det juli och revanschen i orden visst du kan rycka på axlarna spela ball och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall. Så var det med det. Avrundar detta läsåret med en konsert en söndagskväll i augusti klockan 22. Kommer bli hur bra somhelst.

I was waiting for better things, better things;

Kategori: Saker man ser.


när jag vaknar på morgonen
kokar jag ett ägg i exakt 7 minuter till frukost. (då blir de alldeles perfekta.)

den bästa känslan trivialt sätt skulle jag vilja säga, när jag får människor att skratta. Det är så sjukt givande.
jag är rädd för att den här hösten kommer gå alldeles för långsamt och fort på samma gång.

jag skulle vilja ha en etta på södermalm, alla vippiga klänningar i världen, möjligheten att leva flera liv på olika delar av världen samtidigt. Om det inte går, en teleporteringsmaskin.


jag tycker om göteborgsnätter, stockholmsaftnar och malmömorgonar.

bäst.
nuförtiden lyssnar jag helst på The magnetic Fields, Jens Lekman, Maskinen och Maggio. Som vanligt.nu för tiden kikar jag helst på Har sett alla scrubs-avsnitt i repris denna sommaren. så sjukt bra.


bästa dagen på veckan är Fredagar, när man slutar skolan tidigt och det är sol och något kul ska hända på kvällen.


idag har jag vaknat kvart i sju (?) och inte kunnat somna om på timmar, ätit frukost och kollat på scrubs. Måste. städa. rummet.

indieboys are neurotic, makes my eyes bleed, tight black pants exotic, some lovin' is what I need;

Kategori: Hjärtekross.

för att fylla på kvoten av indiepojkar för veckan;

båda bilder härifrån.

how shadows can also shed a light and how they can outshadow what happened between us;

Kategori: Weekend Wars.

Jag har haft en liten tvådagars-semester mellan veckans jobbpass, och då har jag hunnit med att både hänga med mina finaste småkusiner, bästa Jasmin, pysslat smycken, druckit kaffe, ätit min egen kroppsvikt i pasta osv.
och idag & igår hängde jag även med mamma till vår sommarstuga och solade, drack sangria och såg på när hon badade för kanske sista gången i sommar. Fina dagar.

and I'm sorry, but I love you;

Kategori: Dress up in you.

Jag stod på jobbet idag, blickade in hos Nilsons mitt emot och funderade på vilken färg på nya converse min plånbok och skolåda tillät mig att köpa. Jag har nämligen; svarta låga, svarta höga, vita, turkosa, röda, lemonadfärgade, och marinblå redan. Min dagliga bloggvandring gav mig svaret. SENAPSGULA!!

foto härifrån.

let's pretend we're bunny-rabbits;

Kategori: Saker man ser.

Jag kan nog inte riktigt förklara det, men av någon anledning har jag en grej för kaniner.
På jobbet fick vi in kaninsmycken så jag köpte både en ring och ett par örhängen. När Bästeban såg dem sa han direkt; "åh, Donnie Darko!" vilket var samma sak jag tänkte när jag såg dem. (Det är lite därför han är min bästa vän också. Han är den enda som är lika störd som jag.)
I alla fall, några favorit-kanin-saker;

Bästa kanin-filmen;

Bästa kanin-bilderna;


Bästa kanin-låten;


Sötaste kanin-covern;


I know you think I'm insane, I know it's not appealing;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


klicka på texten för dagens låt!

you're the yellow bird that i've been waiting for;

Kategori: Weekend Wars.

Historien om steffis bröllopsdag började med att jag sprang över till henne och fixade hennes hår och drack vitt vin tillsammans med Vicky som fixade sminket. Kändes mycket bra att vara så tajt med bruden. Efter det stod johanna med bil utanför vår port och då underhöll tydligtvis min bror henne.
Melissa hade sytt klart min klänning någon timme innan vi skulle iväg och såhär såg den ut på! Hon är fantastiskt duktig. Min mamma var snyggast i stan.
Jag hade turen att få åka till vigseln med mina två bästa vänner i samma bil. Så då blev jag extra pepp!
Brudens mor (min moster) var också fantastiskt fin.
en nervös brudgum (i skor, skjorta och kostym jag valde ut från filippa k!)
Den vackraste bruden någonsin helt seriöst, och en stolt pappa.
jag stod brevid med mitt lilla tärngäng.
jag och pappa matchade.
Sedan skulle brudparet fotograferas av bästa bröllopsfotograferna finakinatina och hanna gotland, så vi andra tog oss hem för att byta klänning, locka håret framför webcamen och brottas i min säng med johanna o melissa. eller ja, det var kanske bara jag.
Festen skulle nämligen hållas på ribersborgs kallbadshus! Där var min mormor och mamma vackrast. såklart.
mina fina fina kompisar. blir helt glad i hjärtat av denna bilden.
min popsvåger och mina allra, allra bästa bröderna Joungers.
Jag fick sitta vid det bästa bordet, med två av mina bästa pojkar brevid och brudparet och kinatina och stickyvicky och björn!
När det blev mörkt, jag hade hållit ett hulkande tal, citerat den här låten och massa fina människor uppträtt så kom melissen och satte sig i mitt knä.
bröllopsvalsen var first day of my life med Bright Eyes.
sen dansade vi mest, typ till döds.
och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar, jag och tjejerna tog taxi hem med en arab som lovade mig evig lycka och på morgonen åt vi bröllopstårta till frukost. (utan taxichaffören då.) (som ni kanske förstår.) Nu är steffi och johannes på bröllopsresa på Menorca i en dag till och jag spricker om jag inte får se dem snart!

and I'd keep a little farm, chop wood to keep you warm, but I don't really love you anymore;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Dagens låt. Så himla himla bra.

este amor no me permita estar en pie, me esta rompiendo hasta los talones;

Kategori: Weekend Wars.

Tre bilder från min mobil;frukost på kafferosteriet med mamma, moster och steffi en fredag.
på min fest för tre veckor sen blev jag mobilrejpad. Förutom sms som skickades till ovetande pojkar så togs även den här bilden. Och beviset på att det inte var jag ser ni i hörnet. Damen i prickig klänning är jag. sjukt kul fest dock.
på steffis bröllop fanns det gäss i fluga. THE GENTLEMEN tänkte jag i HIMYM-anda. Så himla klockrent. Mer från bröllopet kommer förresten snart.

och än strålar solen på brunbrända ben;

Kategori: Saker man ser.

Dagens bästa;
Hänga hos farfar ikväll med pappa, whiskey, god mat och sarkastiska skämt bara vi 3 uppskattar. It´s been too long.


Dagens sämsta; Att alla freaking incheckningar på facebook påminner mig om att jag inte är på way out west fast jag egentligen inte ville det från början heller.

Dagens snyggaste bild;

Steffi och min popsvågers bröllopsbilder som blev så fantastiskt bra.


Dagens vill ha;


dans, dans, dans och fina skor.


Dagens poppojke-crush;


Dagens tv-program;

Project runway säsong 9!


Dagens längtan;

att rymma till storstäder med mina bästa och inte göra ett skvatt mer än en smirnoff ice mitt i city eller sådär.

you can't break my broken heart;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


kvällslåten, tipsad av melissa.
Idag har jag gått i second hand-affärer, haft kvalitetstid med melissos och öl på Nyhavn samt ätit campus kebabpizza och brorsans hemmagjorda jordgubbscheesecake. Nu har jag huvudvärken from hell.

a different time, a different city;

Kategori: Saker man ser.


"jag vet inte vad jag ska göra.."
"Confidence, Cohen."


"citerade du precis O.C?"
"Ja, såklart."

you said you'd lend me anything, I think I'll have your company;

Kategori: Saker man ser.

Yo. välkommna ni nya! Jag är glad att ni hittade hit. Om ni vill snoka runt lite tänkte jag förklara mina olika kategorier lite;

Om man klickar på Dress up in you blir bloggen helt dedikerad till ytligheter jag tycker om att ha på mig.


om man klickar på Tinnitus i hjärtat får ni alla mina bästa musiktips.
När man klickar på Saker man ser dyker massa random bilder på saker jag tycker är fina upp.

För lögner och sanningar om utlämnande historier om mitt kärleksliv finns Hjärtekross. Uppdateras inte lika ofta längre eftersom jag fick reda på att halva min bekantskapskrets och deras farmor följer bloggen. Men what's out is out som man säger.

Sista kategorin Weekend Wars handlar om vad jag gör när jag försvinner på regelbundna äventyr till exempelvis mitt hjärtas stad Stockholm, min nyförälskelse Göteborg, laholm, falkenberg, helsingborg, ystad eller bara över gatan.

hoppas ni gillar!

I never knew this could happen to me;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.

Sandra länkade mig idag! jag blev så glad att jag tänkte bjussa på ett inlägg med vad hon tycker är essensen av bloggen;


Musik (finaste låten, jag hade med den i videon jag gjorde till mitt käraste brudpar i helgen)

och kärleken till poppojkar. (egentligen hade jag velat visa den finaste poppojken jag vet men ibland går det bara inte. Men denne kille är ju inte fy skam heller)

coola kids kan aldrig dö men för dig kan vi göra ett undantag;

Kategori: Weekend Wars.


Photobooth i mitt rum mellan vigseln och festen i lördags.

I'm not gonna teach him how to dance with you;

Kategori: Weekend Wars.


imorgon gifter sig Steffi. Jag har inte kunnat sova ordentligt på hela veckan och försöker gå in i ett par lackballerinaskor så att jag inte ska vara 200 cm längre än bruden i fråga på vigseln. Men sen är det fest och då ska jag ha mina 17 cm-klackar! I alla fall. Shit vad bra det här kommer bli. Hon är vinden under mina vingar som Bette Midler hade sagt. Hjälten. Den jag älskar mest av allt.

having an argument with myself;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Jens har släppt en ny låt, igen. (och fortfarande inte svarat på mitt mejl). låten är fin och jag väntar fortfarande. (på allt. Livet, hans spelning 22 okt på södra teatern (Melissa!! vi måste gå, vi har inte sett jens ihop sen köpenhamnshelgen 08!) den kommande skivan och allt som komma skall.)
Hursomhelst. Klicka på bilden.

but don't you let her change the tracks;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Min favoritlåt för tillfället
. Så himla sjukt bra. Funkar både när man cyklar till jobbet i stress, sitter på stranden eller gör lyckopåsar för glatta livet på jobbet.

you're a star now, I am fixing peoples nails.

Kategori: Dress up in you.

Hela sommaren har mitt hår sett ut såhär;

Minst tre olika hårfärger, mörk utväxt, blonda toppar och nån slags gammal brun rest i bakgrunden.

Så en Jane Hellen-hårfärg senare..

Vaknade jag upp såhär! Brunett i augusti är jag alltid. Som en markering på att sensommaren är här. Eller nåt. Mest ville jag bara ha en okej hårfärg till lördagens storslagna bröllop jag för nuvarande stressar sönder till. Och det är inte ens jag som gifter mig.

I'm wide awake it's morning;

Kategori: Hjärtekross.

Letar efter nåt att säga som kan ändra allt, något mer än det är redan sagt.


(tänker på livet och döden och körkortet och frisyrer exenstiell ångest och försöker vara ärlig i gryningen. tre koppar kaffe fungerar tydligen inte som sömnpiller & jag är för gammal för att posta sånna här tonårsinlägg men skit samma)