no one is careful all the time, if you loose me, i'm gonna die.

Kategori:

hej! juli är en sådan månad som aldrig tar slut. det kan bero på att jag jobbar mer samt har upplevt så himla orimligt mycket denna månaden, då dagarna är långa och kompisarna är många. eller de jag har vill hänga ofta. så himla lyllos mig.
sedan vi sågs sist har jag alltså lämnat Hökarängen bakom mig och sade adjö med denna bild. flyttkaos, tv, och de där pompomsen jag använde för att fylla ut de där oändliga 40 kvadratmetrarna.
det tog fyra pers två timmar och ett flyttsläp från statoil globen att komma fram till bandithagen och mina arton nylånade kvadratmeter. jag har en inbyggd griffeltavla som förre ägaren samt alex världensbästa alex klottrade på.
jag lyssnade mest på Anywhere I lay my head och försökte ställa om hjärnan. för sjätte gången.
sen tog det bara typ något dygn innan fem av mina favoritpersoner kom upp! vi gick runt som turister i gamla stan och jag hade bara lite ångest över alla turister. man blir ju liksom glad av att se alla kompisar i namnlappar.
 
de här två. de är mina syskon. mitt blod min ständiga irritation, de som vet exakt hur jag funkar och allt det där. var orimligt glad över att ha dem här samtidigt.
fredagskvällen var en lång kö men fridfull, kärleksfull och magisk, allt som den pendelkö aldrig är. sån konstig himla vacker känsla, att 50 000 människor aldrig puttas, knuffas eller tjabbar. utan istället ler, kramar varandra och säger hej trots att vi kanske aldrig setts innan.
lördagen kom och jag fick vänja mig vid tanken att min bror är nu del av gänget. nydöpt och skitnöjd.
jag satt bredvid steffi och försökte att inte prata så mycket under programmet.
och hela himla helgen avslutades med häng på Josefinas med massvis av andra och steff och melissa kramades intensivt! vackert! jag gick runt i min second hand kavaj och träskor i något slags försök att verka uppklädd. lyckades halvdant.
på tisdagen var brorsan kvar i stan, så vi gick till Flippin burgers och rescenserade deras burgare. den var fantastisk god, men jag hade kunnat nöja mig med pommesen och cookies and cream-milkshaken. DRÖM.
ölen var också god.
brorsan åkte hem, jag gick på södras möte och sen hängde vi på södermalm medan regnet rusade ner utanför.
en söndag var jag på middag hos min chef och vi fick rota i hennes smyckessamling. hittade en lämplig favorit.
måndagen därpå var jag på öldejt med bea-tease puppyeyes gardevin. vi satt i fönstret och såg svåra ut.
throwbackade mig till steffi o jojjes bröllop 2011 och en hel brygga med bästisar.
skulle gå i tjänsten med irena men hon var typ två timmar sen så jag gick till stadsbibblan och hängde med melissa + hund som var på rast. två mongos och en fin hund.
en annan dianezevic-syster tog mig dock ut fredagen därpå. jag snubblade på kullersten och solade nästippen. sedan åt vi sushi och pratade om oro. och provade klänningar. men det är en annan historia!
 
längtar ORIMLIGT MYCKET till augusti. men juli har ju onekligen varit jättefin! äh klart slut.