I send back out of office, auto-reply;

Kategori: Weekend Wars.


Livet i Thailand är inte så komplicerat. Vi vaknar när vi vill, kanske drar vi oss till gymmet, kanske inte, kanske går vi i tjänsten, kanske inte, lite så.
Varje dag lagar Lotta frukost och middag till oss. Helt fantastisk mat som jag inte riktigt vet hur jag har levt utan.
Vi beställer tuk tuk på thaimobilen, säger sawachika, thailand resort, kap kun ka och femton minuter senare är någon utanför dörren i en golrifierad taximoppe som tar oss in till stan för 200 bath och lite olagliga u-svängar. Vi går på helt fantastiska matmarknader där vi köper friterade saker för 5 bath (1 kr), vi prutar ner kläder, vi dricker två för en-drinkar för 45 spänn, vi spelar kort och äter vattenmelonshakes och planerar utflykter som bokas framåt helatiden för vi har ju så mycket tid. Ibland regnar det monsunregn och då tänder vi ljus, ser på film och tycker allt är lite spännande och läskigt.
Vi har familjestudium vid poolen och vi ger vår tvätt till en tant som tvättar allt vi vill för typ, 60 spänn. Lite så är livet just nu. Dessutom har vi fixat wi-fi så vissa stunder under dagen sitter alla tre som hypnotiserade framför en iphone-skärm. Jag försöker ta tag i mina distanskurser men loadar istället senaste gossip girl. Livet är rätt bra och fint, med andra ord.

i think about you every second;

Kategori: Weekend Wars.


hej mina fina pamcakes! jag hänger i hua hin och steker, sanne är rödbränd som en kräfta och min rygg är inte nådig heller. vi åker tuktuk, äter lunch I poolen, tittar på film, spelar spel, tjänstar, hänger i havet och äter massa massa stark thaimat. nu ska vi in till stan igen så jag måste gå, men vi hörs snart igen!

i'm leaving;

Kategori: Weekend Wars.

När ni läser det här är jag långt över molnen, eller kanske på öresundståget, eller på bangkok airport. Hela livet känns just nu väldigt surrealistiskt och tanken på att jag ska vara borta i två månader är lite för stor för att packas ner i en resväska. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. vi ses snart!

if you knew how i long for you now that you´re gone;

Kategori: Weekend Wars.


Idag har jag gjort alla ärenden jag skulle gjort i veckan men inte orkat göra. Så jag har virrat runt precis överallt och detta med huvudvärk och sömnbrist. tillan och bea kom nämligen på snabbvisit igår kväll och vi var uppe hela natten och pratade. Så jag och steffi har spatserat runt stan idag. Höjdpunkten var afternoon tea på café sockerbit och åsynen av denna fantastiska morotskaka som är döpt efter en av mina favoritmagneticfields-låtar. Annars är mitt liv just nu mer sömn, packa, äta, avsked. hörs snart igen.!

what a wicked thing to say, you never felt that way;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


Såg första avsnittet av gossip girl 2012 idag. åh jösses. chuck+blair forever bara. I avslutningscenen spelas denna fantastiskt eminenta covern som jag tycker vi lyssnar lite på nu. I repeat. Till tända ljus och lite té.

stockholm's cold, but I've been told, I was born to endure this kind of weather;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


måndag gjorde jag ingenting, ingenting, tisdag ser jag mig omkring, lagar ungspasta och lyssnar på First Aid Kit.

something unpredictable, in the end it's right, I hope you had the time of your life;

Kategori: Weekend Wars.


Alltså jag går fortfarande på moln över helgen.
I fredags hade jag min sista skoldag 2012, vinkade adjö till västra hamnen och fikade med mina två bästa klasskompisar i stan, cyklade hem i orkanvinden men tänkte att om en vecka är jag inte här och då var det lite mer okej, med tanke på att vi gjorde afternoon tea hemma hos mormor med mina bästa bravo-kvinnor. I lördags kom Kim, jag matade henne konstant, lagade mat och på kvällen samlades alla malmö-kompisar ihop och så åt vi planka på bergsgatan, drack billiga drinkar på curry hut och dansade iväg natten på KB där jag hittade fina klasskompisar att krama och snygga läraren att vinka på från håll. Campuskebab och taxi hem. Vaknade för croissantfrukost med kim, avsked och jobb. Sen hem för mamma hade gjort en kalkon i min ära, släktmiddag och köpt tårta. Sen däckade jag i min nybäddade säng och tittade på senaste avsnittet av SNL.

man oh man you're my best friend i'll scream it til the nothingless;

Kategori: Hjärtekross.


Jens Lekman hade en fin text uppe på sin smalltalk för några dagar sen, om vänskapskärleken mellan Fred Armisen (som är fantastisk i saturday night live) och Carrie Brownstein som båda är med i serien Portlandia.

"Armisen and Brownstein text each other every night before bed. Brownstein says of their friendship, "Sometimes I think it's the most successful love affair either of us will ever have." Both claim that it wouldn't work if they were romantically involved. "It would be colder, because we've both treated our romantic relationships in a cold way," Armisen says. "Carrie and I are more romantic than any other romantic relationship I've ever had - that sense of anticipation about seeing the other person, the secret bond. But things don't become obligatory. I'm not thinking, I'm doing this because you're my girlfriend; I'm just thinking, I love Carrie.""

I made a fumbling play for your heart and the act struck a spark;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.

The Shins har släppt nytt! det är nästan så att jag gör volter och hoppar upp och ner konstant. Sjukt fint. Och det låter som dem också. fantastiskt. Det finns inget värre än band som ändrar sitt sound helt och försöker vara något de inte är. Håll tummar och tår för att albumet blir lika bra!

if you got the money, I think it would be funny;

Kategori: Weekend Wars.

Idag har jag hängt med två favoriter:

först tog jag mamma till Kungsgatans fik och åt frukostbuffé till klassisk musik. Är hon inte fin, min mamma? Jag tycker hon har så snälla ögon på denna bilden. eller det har hon iofs alltid, vet inte vart jag fått mina babylonögon ifrån.

Sedan gick jag i tjänsten med Rosa, min bästa väns mamma. Rosa hittade en ros. i januari. Det tyckte vi båda var fint men lite läskigt. Sen kom jag hem och nu har jag frysit i 3 timmar, instruerat bror hur man kokar pasta och lyssnar på black keys.

well i'm so above you and it's fine to see but i came to love you anyway so you tore my heart out and i don't mind bleeding;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.Ny favorit. Börjar värma upp för Black Keys, trots att jag egentligen borde tycka att de är hipsternördar med ett så tydligt behov av att vara indie att de lirar countryfolkrock för att vara alternativa. Men trots undertryckta gamla aggressioner för Lonely Boys, i reklamarbrillor och loves that keeps on waiting är en stor del av mig fortfarande svag för detta. Ohyes. Låt oss humma med i hipstertakt. (fötter pekar inåt och flaxar med flanelljackorna.)

I cant imagine why but I feel like dancing!

Kategori: Saker man ser.


okej kompisar. Nu är allt bokat. Jag har precis köpt en svindyyyr resa till australien!!! Jag är i chock och kan inte förstå det själv men jag måste hålla i mig och matas med allas ord om att allt kommer bli jättebra. Eller?

there are different names for the same thing;

Kategori: Tinnitus i Hjärtat.


En sån där låt som är otroligt omskakande bra men som man glömt bort. Åh, jag var sjutton år och kär i indiepojkar, spenderade helgerna på trelleborgsbussen och såg på garden state nätterna igenom. Någonstans där var The OC och Death Cab det bästa som fanns. Jag kommer nog alltid vara en töntig indiepoppare innerst inne.

we'll give up the ocean forever I know.

Kategori: Saker man ser.


Hej jag är lite under isen just nu men det är mest för att jag njuter över att ha nästan alla skoluppgifter klara, peppar inför vad som komma skall och sover till 12 på dagarna i renbäddad säng. och så hänger jag med mormor, som jag pussar på en massa och sätter en basker på hennes huvud. visst är hon fin? 78 år nyss fyllda. Bäst i världen också.

slutet på något är bättre än dess början:

Kategori: Weekend Wars.


Här är filmen om mitt 2011. hoppas ni gillar!