we can not just kiss off into the air;

Kategori:

v.11 i instaform!
måndagen började med häng med mamma, via frissan och sen till mina småkusiner. när självfötroendet var nere på noll efter morbrors alla frågor om vad jag gör med mitt liv, träffade jag upp Andy. han bjöd på öl & rökig whisky som kompensation.
i tisdags bjöd mormor på asiatisk buffé och sen drog jag med dem till Kafferosteriet enbart för att jag behövde sveriges bästa cappuchino och morotskakan jag ibland drömmer om. Sanne tyckte jag såg hipstrig ut på denna bilden, lustigt för jag har brorsans skjorta och mössa på mig! lilla hipster-brorsan alltså. <3 och så världens bästa känguru-pin jag fick från Boogie. <3<3
och så hängde vi vid havet. åh älskade hav. det var så himla skönt väder också. ingen vind, bara sol.
Mamma firade av mig musslor och bubbel. <3<3<3 ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar den kvinnan.
Sen tog jag 05.42-tåget tillbaks till huvudstaden. Sov nästan hela resan upp.
och i torsdags jobbade jag men fick ångest över solen. så jag tog på mig mina nya secondhandfyndade converse och åt lunch på slussens torg. härrrrligt är bara förnamnet.
och på kvällen firade vi Adrians ankomst till sverige med carmen-häng, som sig bör. Henning hade bästa namnet på tröjan!
och i fredags önskade jag alla en Bon weekend & hade 40-talsfrisyr på jobbet.
igår var jag fett depp på morgonen men med hjälp av tjänst, tjänstekompisar, solskenet, fika, jens lekman i lurarna och ett stillat shoppingsug blev jag på riktigt bra humör. gick omkring och såg min stockholmshistoria utspelas. från älskade hägersten till belgobar på bryggargatan, där jag drack min allra allra första Stockholmsöl 2007. <3
 
 

let me come over I can waste your time i'm bored;

Kategori:

en hel vecka igen alltså!
i tisdags gick bea och jag halvdag i tjänsten. Riktigt mysigt. började på årstaberg, frukost i kransen, och sen gick vi slussen-gamla stan-centrum i vårsolen vilket var ett #brabeslut
här lekte vi att fåglarna hade sammankomst. väldigt underhållande.
i onsdags väcktes jag av Irena och en godmorgonlatte. jag lyckas alltid alltid få de bästa roomiesarna.
i torsdags tog jag ett evighetståg till Nynäshamn för att träffa min käraste Bonde, hon har bebismage som man måste klappa på och så åt vi god mat, såg Niceville (bästa filmen) och snackade strunt. ett himla fint litet äventyr.
i lördags natt ankom jag till min hemstad, och på morgonen därpå var mamma tvungen att ta mig på finfrukost på vårt egna lilla hemliga stamfik. Hon är för övrigt så himla fin min mamma, alltså seriöst. vackraste mamman i världen. Älskar denna bilden, hur lurig hon ser ut.
och veckan avslutades i mitt flickrum med SNL, och med att klippa Toffes hår. Mina syskon alltså. <3

ett fel närmare rätt;

Kategori:

det har gått en hel himla vecka igen!
såhär såg förra veckan ut;
Gick heldag i tjänsten med Clara och fick pannkakor till lunch!!! drömmen på det. Fick även hänga med Milton, som är världens lugnaste, finaste lilla hund. Bildbevis på att jag har en hund i knät. nog första gången ever. Stockholm has changed me!!!
I onsdags hade jag min sista frukostbjudning på Tångvägen och vem var gästerna om inte världens bästa Boogie och Emmet!! som är här på besök från australien. jag gjorde amerikanska pannkakor och så fick jag timtams. <3
Sara och jag firade vår sista kväll i lägenheten med att se säsongsavslutningen av project runway, och att lägga upp en semtimental bild på oss själva. <3
och sen blev det torsdag och dags att flytta ut! :.( vi gjorde det kul genom att lyssna på Anastacia och sjunga opera i de tomma rummen.
Sen blev det fredag och dags för flyttstädning! Vi gjorde dock en lunchpaus på Sushiköket och då kom Alex förbi med birgit och lilla Zoe!! jag och hon blev bästisar direkt. hennes pappa är från venezuela så jag pratade spanska med henne och man såg att hon förstod. :,) himla fint.
och igår avslutades årets mest hektiska vecka/ inleddes mars med middag hemma hos tripkos! massa bra människor var där + rödvin så jag var ju lycklig.
fin vecka, trots allt!