men nu är det slut, för alltid;

Kategori: Saker man ser.


Hej alla ni som fortfarande kommer hit och hälsar på. Om ni inte märkt det innan så är jag inte så pepp på att blogga här längre.
Allt som bloggen var, musik, poppojkar, vardagsäventyr och små historier, det är inget jag riktigt känner att jag kan ge av längre. Dels för att det mest är kompisar/bekanta som hänger här, och även fast jag tycker mycketmycket om er, var det aldrig er denna bloggen var till för. Jag har Aldrig marknadsfört min blogg för er (iafl medvetet) och ändå verkar majoriteten vara dessa.
Å andra sidan har jag i pluralis träffat bloggläsare som är totala främlingar. En gång bjöd en tjej mig på shottar på KB för att hon gillade min blogg så mycket. Jag menar, det har varit fantastiskt. kanske är detta ändå inte adjö. Vem vet med mig egentligen. Men det känns inte snällt att bara komma med sporadiska inlägg en gång var tredje vecka när det inte är helhjärtat. Kanske återvänder jag hit någon dag, kanske inte. Men ni som följt mig (vissa sedan cookiesforbreakfast-tiden!) är fantastiska, och vill ni så ses vi på instagram under mitt alterego Pamse.

puss + pop för alltid.

lever i det, lever på det, hela tiden, hela året;

Kategori: Weekend Wars.

Jag tog visst en tvåveckorspaus bara sådär. Känns som att det börjar bli en skarv mellan gammal och ny teknik. allt händer inte där de brukade och vi blir bara latare och latare. Förr knåpade vi ihop punkter och streck för att göra coola teckningar på lunarstorm-profilen och nu blir vi irriterade om de tar bort ett fotofilter på instagram.

Nåväl, det var inte det jag skulle säga. jag tänkte bildbomba er lite.

jag fixade mig till en adjöfest i helsingborg och fotades med den heliga kompisväggen.

Haft godisnaglar på tåget dit och känt mig fett stolt över att sandrabeijer gillade bilden.

Jag och steffi har jobbat lite för och emot beach -12

Det blev sol och maj så vi grillade obligatoriska korvar på innergården.

och drack obligatorisk p2-bucket.
Jag har stannat i mitt rum och sett dagarna gå,

Tittat på gamla foton från min barndom.

hängt med mamma

Sett maskinen på liseberg och sett Esteban bli behandlad som ett sär istället för särbehandlad för första gången i sitt liv, haha!

Överraskat Bea något så in i inför hennes möhippa!
Hängt med min allrabästaSanne och beatriz inför middagsfix!
hängt med lite för snygga blondiner på thairesturang.
Väntat på spårvagnar i söndagskymmning.
Introducerat Kim för Beyond Retros fantastiska värld.
Lagat tacos en månad med tre fantastiska kvinnor för att mata en fantastisk man.
Möta upp en fantasisk Johanna som kom till malmö för att träffa mig! <3

Och vara så otroligt bortskämd av att två av mina bästa vänner besöker mig samtidigt. Jag blev så glad att jag bjöd på min bästa lyxfika på kafferosteriet.
och komma hem en lördagskväll och så har de fixat tapas och rödvin till oss!
Gå på fest och bara hänga i köket med sina bästa och dricka piggelindrinkar.
Gå runt hela stan i jakt på brunch för att sluta på lilla torg med sockerkollaps. Värt.

Mest av allt, bara hänga, prata om livet, om dagar som varit och om dagar som kommit, alla tjejer och killar som kommit och krossat och kramat och gjort virvelvindar av våra liv. om jobb och kompisar och semester och städer att erövra och gamla misstag och ny lycka och sådant som man bara kan prata med om med de som tittar in i mina ögon och säger "men pamela, jag känner ju dig". Efter dessa två helger känner jag mig mer pepp än någonsin. och älskad.

Som Maskinen säger; "glad att ni stod på min sida, även på låga nivåer, fatta att ni gjorde skillnad, hoppas ni kommer ihåg det".