mama said the best things in life are free:

Kategori:

Det är fredag! jag och roomie dricker fir-champange och är glada för att det är fredag kväll och vi ska på fest på östermalm, haha! inte varje dag! Jag peppar med att lyssna på Miguel och dansa runt i köket. Här hänger jag med papegojorna i vardagsrummet. hej hej från oss, ha en fantastisk helg!

let my love adorn you;

Kategori:

den senaste lilla tiden;
 
förra tisdagen snörade jag på mig skorna efter jobbet och gick, gick gick. genom telefonplan fram till åsen, förbi min gamla lägenhet, ner till örnsbergsklipporna, skuttade runt aspudden och fram till liljeholmsbrons mitt. Spelade klyschigt what a wonderful world i hörlurarna och blickade ut över stockholmshimlen.

throwback thursday och jag visade mig själv och steffi i chile med ponchos.
Jag träffade tina i gamla stan för turisthäng och provfotografering. Nätterna har aldrig varit vackrare än här.
på fredagen var jag ledig!!! firade med att ha cavamaraton på långholmen med fina fina människor.
precis. Sveriges godaste bea! dock kommer hon på delad förstaplats med min andra bästa bea. Beatriz vaska med fluor.
Sen kom lördagen och jag och tina fick vara bröllopsfotografer för världens finaste bästa par! maja <3 tobbe.
det var en ära. så sjukt fina. jag agerade koreograf och stämningshöjare. höhö.
 
och så fick jag världens bästa namnskylt. Inuti stod det att fotot var taget på sejdeln, vilket var det första stället vi tog maja till när vi träffade henne för två år sedan.
 
och med den här bilden tackade jag för oss, och för mina 4 helt galna bröllop jag fått vara gäst på.
och igår firade vi måndag på thaibåten med alla sköna! Chang = bäst. Detta fotot är taget strax innan vetskapen om att min chef skulle ringa mig och be mig jobba över idag. pjuh. trötta ben.
 

so I can't explain this in one sentence so I just keep going on;

Kategori:

en liten instauppdatering;

i fredags skulle jag på studentfest i Värmdö. men på vägen väntade jag upp tina på gullmars. och ja, det läckte  väl lite grann sådär pga störtregn.
i lördags jobbade jag hela frekking dagen så det enda rätta var att köpa kaffe från espressino och gateus kardemummabulle och fira sommarsolen på torget med mormor i telefonluren. Lunchrast jao.
 
och i söndags kom jag på hur mycket jag saknar mina två bästa personer. mamma och brorsan. skitsnygga dessutom. <3

igår hade jag och min roomie och vän sara frukost ute på gården!! sjuk sommarkänsla på det. massa frukt och thé och juice. så. himla. värt.
sen gick vi slussen-gamla stan-djurgården-tillbaks med bea. pausade på en parkbänk och såg ut över underverket som är sommarstockholm. alltså. jag får andnöd.
 
det va det!
 

they move west on ventura boulevard:

Kategori:

en gång när det verkligen kändes;
 
jag lyssnar på free fallin' med john mayer och ni vet hur vissa låtar kan bränna långt in i huden i en hel livstid? Den låten är en sån för mig. Melissa gjorde ett blandband till mig när jag skulle resa över atlanten och de låtarna blev mitt mantra för resan. Jag minns de sydamerikanska bergen, de torra landsvägarna och en himmel som aldrig, aldrig varit så blå. mitt hjärta var i halsgropen, en pojke med för stor panna och hårda gitarrfingrar hade lirkat sig in genom alla mina lager kevlar. alltså, ALLA. Hur jag än vrider och vänder på det har ingen innan, eller efter honom lyckats ta sig in så djupt. Just då hade vi sagt adjö genom fåniga låttexter som "we've got a lot, dont you dare forget that." men i alla fall. Någon månad innan jag åkte genom öknen på andra sidan jordklotet med hjärtat i halsen hade han kidnappat mig till sin hemstad för att se Twilight på bio med några kompisar. Jag var så upp över öronen kär. och vi såg filmen och jag älskade den. När vi kom ut ur biografen var världen tyst, årets första snö föll och vi beundrade nya, snötäckta kullerstensgator. Jag brydde mig inte om någonting mer den kvällen än honom, snön, och maxpommesen vi alla käkade efteråt. i den ordningen. Så, när jag två månader senare hör raden "all the vampires, are walking through the valley, they move west on, ventura boulevard." tänkte jag bara på den kvällen.
och när versen sedan fortsatte i "i'm a bad boy, cause i dont even miss her, i'm a bad boy, for breaking her heart" ändrade jag om några ord till "i'm a bad girl, cause i dont even miss him. he's a bad boy, for breaking my heart". För det var sant. Jag hade andra armar som sysselsatte mig, någon som inte tog sig in genom alla mina lager kevlar, utan istället plåstrade om och lät mig riva i hans hjärta. Jag vet inte varför jag skriver det här. Det är eoner sen och jag har inga känslor för någon av dem längre. Men vissa låtar känns fortfarande så mycket att jag får gåshud åratal senare. Kanske för att jag behövde skriva någonting som inte var instagramsummeringar här. För att vissa av er är kvar efter år på bloggen. Här får ni lite till. Det är skönt att få distans för man blir modigare. Man vågar prata om sådant som krossat en förr.

and i can tell how time can bend your ideas;

Kategori:

de senaste veckorna har bara flygit förbi. stress, dans,skratt, stress, allt på en gång och #emotionalwreck har sällan känts som en så passande hashtag.
nukörvi!
31:a maj blev startskotten för tillan och linnea som äkta makar. vi hurrade, kastade rosblad och drack champagne. en väldigt, väldigt fin dag.
jag var glad!
en massa massa bilder togs. fina fina vänner.
min lilla noomi lämnade mig. innan dess var vi på kretsmöte och tog egobilder. Saknar henne heaps.
the aspudden boys gjorde trerätters för att vinka av keturah. en så sjukt kul kväll som varvades med spontana gråtfester. vemodigt men fint.
lämnade stockholm och välkomnades av ett malmö som sken som aldrig förr. och en mamma. jag hade precis fått skatteåterbäringen och brände pengarna på att skämma bort henne. <3
sveriges bästa cappuchino får ni på kafferosteriet i malmö. vi åt morotstårtan till. Nu kan jag dö lycklig.
Anledningen till min resa var ju att min allra bästa esteban skulle gifta sig!! De var så himla vackra.
både hans och min mamma är också kompisar. och de är så himla himla söta ihop. Måste dock säga att min mamma är en total babe. över 50 och kommer till bröllopet med paljettkjol och höga klackar.
sen dansade vi hela hela natten. jag hade ett kort tal som var jätteskakigt men som jag tror var uppskattat. sen dansade jag till bohemian rhapsody med mamma och gjorde tillhörande teatergester.
på fredagen samlade vi bravo-kvinnorna och åt på vapiano.
resten av helgen hängde jag mest med släkten och glassade vid havet. Så sjukt efterlängtat.
När jag kom hem till stockholm så hämtade solnakidsen upp mig och så körde vi ut till skärgården.
Igår, när jag hade en sjukt jobbig arbetsdag med massvis att göra, då kom benji förbi och bjöd mig på lunch. Kände mig väldigt bortskämd och glad. fina fina vänner.
tips på frisörer i stockholm? jag har ungefär samma hår nu som då.