I send back out of office, auto-reply;

Kategori: Weekend Wars.


Livet i Thailand är inte så komplicerat. Vi vaknar när vi vill, kanske drar vi oss till gymmet, kanske inte, kanske går vi i tjänsten, kanske inte, lite så.
Varje dag lagar Lotta frukost och middag till oss. Helt fantastisk mat som jag inte riktigt vet hur jag har levt utan.
Vi beställer tuk tuk på thaimobilen, säger sawachika, thailand resort, kap kun ka och femton minuter senare är någon utanför dörren i en golrifierad taximoppe som tar oss in till stan för 200 bath och lite olagliga u-svängar. Vi går på helt fantastiska matmarknader där vi köper friterade saker för 5 bath (1 kr), vi prutar ner kläder, vi dricker två för en-drinkar för 45 spänn, vi spelar kort och äter vattenmelonshakes och planerar utflykter som bokas framåt helatiden för vi har ju så mycket tid. Ibland regnar det monsunregn och då tänder vi ljus, ser på film och tycker allt är lite spännande och läskigt.
Vi har familjestudium vid poolen och vi ger vår tvätt till en tant som tvättar allt vi vill för typ, 60 spänn. Lite så är livet just nu. Dessutom har vi fixat wi-fi så vissa stunder under dagen sitter alla tre som hypnotiserade framför en iphone-skärm. Jag försöker ta tag i mina distanskurser men loadar istället senaste gossip girl. Livet är rätt bra och fint, med andra ord.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: