V.1

Kategori:

en av de sista bilderna jag tog förra året vad denna selfie på mig och kim! dagen innan tog jag tåget till malmö och dagen därpå kom kim till stan! så himla mysigt. vi tog en taxi till möllevången och hängde hos montecinos.
dagen efter beställde vi kebabpizza till frukost och någon gång på eftermiddagen tog jag och mamma en tur till västra hamnen för att få lite frisk havsluft. jag var osminkad, utsövd, i mjukistajts och bästa mössan.
dagen därpå, i fredags då, så åkte jag ut till mina kusiner och hängde med dem några timmar. kramades, lagade mat, målade naglar, prata om pojkar etc etc. himla vackra fina människor. tänk att jag såg dem som nyfödda och nu är de tonåringar.
och i lördags blev jag bjuden på frukostbuffé på världens bästa Kafferosteriet. får liksom aldrig nog av detta fik. kan hänga där varje varje dag.
på kvällen var vi på finresturang med hela lilla släkten, så vi tog avsmakningsmenyn och åt åt åt i flera timmar. alltså dog på hur gott det var. har inga ord. vill bara tillbaks. vill bara äta äta hela hela tiden.
i söndags så hängde jag hos mormor. hon lärde mig baka chilenska pumpaplättar och berättade om gamla vänner och pojkvänner från sina unga dar. älskar att hänga med mormor. älskar att lära känna henne mer och mer och älskar att det alltid finns historier jag ännu inte hört.
och igår, igår morse sa jag adjö igen malmö och åkte hem med x2000 i första klass för första gången ever. fick gratis frukost. WINNING.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: