you can't try to stay, you either will or you wont.

Kategori:

lämnade Ibiza och solskenet bakom mig och susade tillbaks till sverige på fredagskvällen! dagen efter hängde jag med dessa två. vi lagade melissas kycklingslasange som bara kan beskrivas som M A G I S K. vill typ leva på den i all framtid. de höll också med.
på söndagen hängde jag med steffi, vi körde bil genom skåne i jakt på loppisar. hittade två, men inga större fynd. tröstade oss med fika istället. funka utmärkt. och jag fick en bild till låttexten "lets go wait out in the fields with the ones we love" mvh The National-besatt.
på måndagen cyklade jag till stan (älskar att stan ligger 10 min bort på cykel) klippte mig hos stammisfrissan som jag gått till i nio år, min första klippning där var en kort uppklippt bob med snedlugg :-´) fulaste någonsin men så otroligt 2006.
vips blev det tisdag och min sista kväll i malmö. Samlade ihop en liten skara bästisar på Bastards innergård och drack dekadenta drinkar.
mamma bjöd morgonen därpå på snordyr frukost på S:t Jakobs stenungsbageri i Slottstaden och för första gången på tre år ville jag flytta in i lägenheterna runt omkring.
vinkade adjö till mormorn min. världens bästa mormor no doubt. hon är min bästis samtidigt. den enda i släkten som får veta allt om alla killar. älskar att vi har den relationen. hon bjuder på rödvin till lunchen och jag masserar hennes trötta ben och fötter som tack. Adjö Malmö och släkten! kändes lika konstigt som alltid att lämna er.
på söndagen, efter den oundvikliga jobbhelgen, åkte jag en station för långt och hamnade på trollesundsvägen hemma hos Systrarna Gardelin. vi köpte pizza och såg på Pretty Woman eftersom jag aldrig sett den.
dekadenserna fortsatte dagen därpå, då jag åkte med sara ut till Masmo för ost-kväll med Project Runway!!
vi kommenterade ALLT i avsnittet såsom bara vi kan och som vi regelbundet gjorde under the Tångvägen days.
sen kom ju ba melissen hem till mig tisdagskvällen därpå. med creme fraiche och rosor! vi lagade falafel med halloumi och de grönsaker jag hade kvar i kylskåpet. himla fin kväll!
dagen därpå gick vi företagstjänst med södra.  så himla fin församling.
 
sedan var det dags för en selfie så ingen glömmer bort hur jag ser ut. denna togs dagen jag blev frisk i malmö för typ två veckor sen, då jag hade smink för första gången på flera dagar. var chockad över färg i fejset liksom.
sedan smittade jag samtliga medlemmar i min familj som har varit sjuka sen dess fram tills nu i etapper. tack för all gratis mat och bilkörning hörni, här får ni en bajsjobbig förkylning som tack, typ.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: