i händelsernas centrum;

Kategori: Saker man ser.

När vi besökte Bangkok första gången var vi på Mandarin Oriental Hotel som är en gammalt lyxhotell som funnits i bangkok sedan sent 1800-tal. Vi klev in till den gigantiska lobbyn och känslan var lika stark som den genomträngande limedoften genom alla rum.

Vi skulle beställa in afternoon tea men de slutade servera det klockan 16. Så vi tröståt allt gott på dessertmenyn istället. Pris? som en espressohousefika. för allt. då. till och med toaletterna var lyxiga!
Så där satt vi, smuttade på våra cappuchinos och såg på bröllopsgäster som sprang in och ut i finkläder samt turister i bermudashorts och stora kameror dinglande kring halsen och flipflops.
mumsade i oss den största macaroonbakelsen jag ätit och åkte vidare!
När vi återvände till Bangkok så åkte vi tillbaks till vårt fina favorithotell för att få revansch för den där afternoontean som vi aldrig fick. Då blev vi visade till The Writers Lounge.
Testunden startade med en sorbetkula.
Vi beställde två olika sorters afternoon-teabrickor, en thai och en classic. Detta är den förstnämda. När vi hade provsmakat nästan varenda godsak så delade vi upp efterrätterna demokratiskt.
Sedan tackade vi för oss och lät the writers lounge leva vidare hundra år till. Här ser ni för övrigt Sanne i min klänning. Som hon aldrig ville lämna tillbaka. Så nu bor den i göteborg med henne tills vidare.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: